Принц Вільям і Кейт Міддлтон закотили закриту зустріч з впливовими представниками Великобританії, а Меган Маркл запросити забули.

Герцог і Герцогиня Кембриджські вирішили ухилитися від камер і організувати таємну зустріч з опікунами благодійних фондів у стінах Кенсінгтонського палацу. Вони провели збори піклувальників в Кенсингтонському палаці в якості покровителів Королівського фонду. Цілі зустрічі та обговорювані питання офіційний палац не називає.

По Мережі вже розгулює інформація про те, що Віяльм і Кейт вирішили в тиші і спокої обговорити поточні та майбутні проекти фондів. На думку деяких зарубіжних джерел, безпека полягає виключно в тому, щоб створити якомога спокійнішу обстановку і провести бесіду без присутності преси.

Варто відзначити, що герцог особливо переймається питаннями про психічне здоров'я чоловіків, бездомністю, незаконною торгівлею дикими тваринами і спортом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

У той же час, Кейт Міддлтон акцентує увагу суспільства на проблемах з психічним здоров'ям дітей, на розвиток мистецтва у Великобританії, а також на спорті і якісному відпочинку співгромадян.

В цілому, у Герцогів видався вкрай складний і насичений тиждень. За пару днів дружина Принца Вільяма з'явилася на публіці тричі. Найяскравішим виявився вихід разом з невісткою Меган Маркл, коли вони прибули на службу у Вестмінстерському абатстві. Обидві Герцогині виглядали бездоганно і стильно. Кембриджська надягла яскравий червоний наряд з великими ґудзиками, а Сассекская вбралася в одяг пастельних тонів.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Нагадаємо, що четвер, 14 березня, стало відомо про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл найближчим часом планує піти у декретну відпустку. Так, всі британські ЗМІ повідомили, що низка офіційних заходів для герцогині Сасекської вже позаду.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній редактор видання Daily Mirror Пірс Морган заявив, що шлюб з колишньою актрисою, до того ж раніше одруженої, перетворив герцога Сасекського в робота.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон відвідала центр розвитку малюків у Лондоні.