Голлівудського актора, політика і бодібілдера Арнольда Шварцнеггера папараці підловили під час прогулянки на велосипеді в Лос-Анжелесі. Актор спокійно і навіть без охорони їхав на велосипеді.

Актор був одягнений у чорну футболку, синю куртку, сині шорти і чорні кеди. На обличчі у нього були сонцезахисні окуляри. Шанувальники відзначили його густу сиву бороду.

71-річний актор під час велопрогулянки активно спілкувався зі своїм компаньйоном. Він знаходиться в прекрасній фізичній формі донині завдяки активному способу життя.

Він розповідав, що обов'язковою у його тренуваннях, крім регулярних занять в тренажерному залі, є велопрогулянки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зірка Голівуду Алнольд Шварценеггер влаштував приголомшливий сюрприз американським рятівникам, які займаються ліквідацією наслідків лісових пожеж у Каліфорнії.

Голлівудський "Термінатор" приєднався до однієї з акцій, приурочених до Дня подяки. Зірка прибув в місто Чикаго, де знаходяться сотні біженців з Каліфорнії.

Шварцнеггер відразу ж відкинув формальності - він прогулювався по місту без охоронців і спокійно спілкувався як з біженцями, так і з рятувальниками.

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер на танк розчавив лімузин. Відео опублікував у своєму YouTube американський телеканал CNBS.

Як повідомляв Знай. ua, дочку Шварценеггера вийде заміж за копію батька. Майбутній зять дуже схожий на "залізного Арні" в молодості.

Знай. ua писав, що Арнольд Шварценеггер наварив каші каліфорнійським рятувальникам. "Сьогодні я бачив спустошення і зустрів людей, які втратили все".