23 березня на вулиці Франції для забезпечення правопорядку під час протестів "жовтих жилетів" вийдуть армійські підрозділи.

Про це повідомляє France24.

Зокрема, відзначається, що для наведення громадського порядку на вулицях Парижа будуть задіяні підрозділи антитерористичних військ Sentinelle, що будть працювати в охороні адміністративних будівель.

Проте відзначається, що вони матимуть при собі повне армійське спорядження для виконання поставлених завдань.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Опозиція розкритикувала рішення Макрона та закликали його відмовитись від роботи військових.

У свою чергу Макрон, зі свого боку, заявив, що французьку армію не будуть використовувати для наведення порядку і проти вуличних протестів. Він сказав, що "ті, хто намагається налякати населення, помиляються".

Раніше ми писали, що країни Європейського союзу дійшли згоди з приводу врегулювання скандального проекту газопроводу "Північний потік-2".

Наразі вже відомо, що влада Франції та Німеччини досягла згоди щодо подальшого будівництва газопроводу, запропонувавши альтернативні правки до директиви.

Варто відзначити, що напередодні Франція виступила проти реалізації "Північного потоку-2". Офіційний Париж зазначав, що не має бажання збільшувати залежність ЄС від російського блакитного палива та збирався підтримати зміну законодавства ЄС, яка ускладнить будівництво газопроводу.

"Що стосується газової директиви, то ми досягли угоди, і це стало можливим завдяки тому, що Франція і Німеччина тісно співпрацювали", – сказала Меркель.

Таким чином лідери ЄС таки дали згоду на прокладку газопроводу в обхід України. Більше того віднині всі рішення відносно газопроводу буде приймати виключно Німеччина.

"Франція та Німеччина врегулювали суперечку навколо "Північного потоку-2" і досягли компромісу щодо поправок до газової директиви Євросоюзу. Сторони запропонували нову редакцію документа, яка не блокує російський проект. Редакція була показана послам країн ЄС в Брюсселі", – пише видання.

Нагадаємо, Меркель та Макрон підтримали план Сайдіка, Путіну кінець.

Як повідомляв "Знай.ua", Макрон пішов на рішучі дії через “жовтих жилетів”.

Також "Знай.ua" писав, що протести “жовтих жилетів” прогриміли з потрійною силою.

Порошенко звинувачується: вісім мільярдів вкрадено на закупівлях армії - Білецький