Вже не перший рік в Голлівуді не вщухають гучні сексуальні скандали. Зовсім нещодавно в сексуальних домаганнях звинуватили генерального директора кінокомпанії Warner Brothers Кевіна Цудзихару.

Цю інформацію повідомляє Associated Press.

Гендиректор домагався актрису до обміну на її кар'єру. В результаті гучного інциденту йому довелося покинути престижну роботу - він подав у відставку, коли почав отримувати чимало зауважень з боку.

Кевін Цудзихару

Нібито тривалий самоаналіз і спілкування з керівництвом допомогли йому прийняти непросте рішення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Стало ясно, що моє постійне лідерство може бути фактором, який відволікає, і перешкодою для подальшого успіху компанії. Копітка робота всіх співробітників нашої організації гідна захоплення, і я не дозволю увазі ЗМІ до свого минулого відволікати увагу від всієї тієї чудової роботи, яку робить команда". Кевін Цудзихару

Кевін Цудзихару

На скандал відреагував і виконавчий директор компанії Джон Стенк. Він стверджує, що його колега зробив це в інтересах всієї студії.

"Кевін багато в чому сприяв успіху студії за останні 25 років, і за це ми вдячні йому. Кевін визнає, що його помилки несумісні з очікуваннями керівництва компанії і можуть вплинути на здатність компанії рухатися вперед". Джон Стенк

Кевін Цудзихару

Нагадаємо, що "Секс-скандал" навколо студентки і чиновника МВС не закінчився вибаченнями дівчата. Заява, яку вона написала в прокуратуру, нікуди не поділася і стала підставою для відкриття кримінального провадження.

На підставі заяви студентки Наталії Бурейко, яке вона написала в столичну прокуратуру і в якій звинувачує заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександра Варченко в домаганнях і погрози вбивством, відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляв портал Знай.uа, бойфренд героїні секс-скандалу з чиновником МВС вимагає гроші за брудні подробиці.

Також Знай.uа писав, що в інтимному скандалі з копом з'явилися несподівані подробиці.