У середу, 27 березня, стало відомо про смерть відомого актора театру і кіно Нодара Мгалоблішвілі.

Про це повідомляють грузинські ЗМІ.

Чоловік помер у віці 88 років, причини смерті поки не називають.

Мгалоблішвілі відомий за роллю графа Каліостро у фільмі "Формула кохання" режисера Марка Захарова.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кар'єра Мгалоблішвілі в кіно тривала понад 50 років, найбільшу популярність здобув завдяки ролі графа Каліостро у фільмі "Формула любові".

Відзначається, що він народився в 1931 році в Тбілісі. Працював у Тбіліському академічному театрі ім. Кота Марджанішвілі. Вже в 1958 році актор дебютував у кіно. Він знімався в фільмах грузинських кіностудій, так і на "Мосфільмі". Серед його робіт багатосерійний фільм 1977 року "Береги", детектив "Огарьова, 6".

Після розпаду СРСР актор продовжив зніматися в кіно. У 2004 році він знявся в ролі Кощія у фільмі "Чудеса в Решетові".

Всього у фільмографії відомого грузина більше 30 ролей. Востаннє він з'являвся на екранах в серіалі "Відплата" 2011 року.

Нагадаємо, у понеділок, 25 березня, в Харкові у віці 66 років помер відомий український політолог Валерій Дудко.

Про смерть чоловіка у Facebook повідомила його колега, викладач університету Галина Куц, передає АКЦЕНТЫ.

Жінка поділилася трагічними подробицями сотанніх років життя Дудка - як виявилося, померлий багато років страждав від цукрового діабету.

"Відійшов у вічність відомий харківський політолог Валерій Дудко – сильна особистість і людина з активною проукраїнською позицією. Спочивайте з Богом, Валерію Володимировичу! Вічна пам'ять!" – зазначила вона.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 25 березня, стало відомо про раптову смерть поп- і рок-музикант Скотта Уокера.

У повідомленні сказано, що музикант помер у віці 76 років.

Одним з перших, хто висловив співчуття з приводу смерті музиканта, став фронтмен Radiohead Том Йорк. За словами Йорка, Уокер зробив добряче вплинув на гурт і його манеру виконання.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні раптово помер знаменитий український актор театру козацького бою Віктор Лейнерт.