У мережі були опубліковані передбачення найближчого майбутнього країни. Про них розповів мандрівник у часі якийсь Ной. Чоловік є відомим у США мандрівником у часі. На доказ своїх слів він показав документ, датований 2019-2020 роками, пишуть Акценти.

Так він розповів, що прибув з 2030 року, а його світ до цього часу вже пережив. Тому він вирішив прилетіти до нас і розповісти все, що має статися і до чого нам варто бути готовими.

В першу чергу Ної зазначив, що з 2019 року на Землі все частіше будуть з'являтися НЛО. За його словами, люди в різних частинах світу почнуть масово помічати непізнані літаючі об'єкти, які будуть шокувати місцевих жителів. Також Ной зазначив, що вже цієї весни людство зможе зробити великий технологічний прорив – створити роботизовані очі. З їх допомогою люди зможуть бачити так само, як і з органічним оком. У червні 2019 року паралізовані люди отримають можливість знову стати на ноги завдяки спеціальним чіпам, які їм будуть вживляти.

Однак не всі земляни захочуть і зможуть прийняти досягнення науки і техніки, тому почнеться бунт. Приводом для них стане створення робота-андроїда. Машина виявиться занадто схожа на людину, ніж налякає громадськість.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У політичному житті збережеться відносна здатність. Документи говорять про те, що в 2020 році Трамп знову стане президентом США. Після його другого терміну президентом США стане жінка — Йоланда Ріні Кінг. Вона є єдиною онукою Мартіна Лютера Кінга. Крім того, Ной зазначив, що всі його слова є правдою, що ґрунтується на історичних і документальних підтвердженнях його часу.

Раніше ми писали, що Дмитро Разумков, який є політичним консультантом і співпрацює зі штабом Володимира Зеленського, вважає, що в сьогоднішній ситуації логічним є те, що Зеленський повинен пройти у другий тур.

Нагадаємо, що Зеленський розповів, з ким хоче зустрітися в другому турі.

Раніше, портал Знай.uа повідомляв, що кандидат витягнув Кошового з ліжка заради важливої місії.

Також, Знай.uа писав, що Пальчевський назвав ім'я нового президента України.