Принц Уїльям і принц Гаррі завжди мали гарні стосунки та товаришували, однак королівським палацом поповзли чутки про проблеми у родині.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Про це повідомляє The sun.

У повідомленні йдеться, що, хоча брати мають "глибоку прихильність" один до одного, 36-річний Вільям вже не є "постійною підтримкою" Гаррі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Побравшись із Меган, Гаррі більше не потребує постійної підтримки і співпраці зі своїм старшим братом", - каже оточення королівської родини.

Ситуацію коментує експерт зі зв'язків родини британських монархів. Він пояснив, що зараз Гаррі "прагне стати найкращим батьком і чоловіком, яким він може бути".

Окрім того експерт вважає, що спільне горе Гаррі і Уїльяма при трагічній втраті принцеси Діани зблизило братів у дитинстві.

"Виросши в унікальному середовищі, з додатковим тиском боротьби та інтенсивною увагою ЗМІ, подібний життєвий досвід неминуче зміцнює їх зв'язок", - пояснила експерт.

У повідомленні додають, що королева Єлизавета нещодавно надала дозвіл на створення нового і окремого дому для герцога і герцогині Сассекських, після їхнього шлюбу в травні минулого року.

Королівський коментатор Дікі Арбітер сказав, що розкол у родині був неминучим.

Він сказав у коментарі Fabulous Digital: "Те, що Гаррі і Меган йдеть з Кенсінгтонського палацу, має сенс. Однак немає нічого зловісного в цьому, Гаррі та Уільям - це просто два чоловіки, що розвиваються в своїх ролях", - вважає коментатор.

Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл зовсім скоро стануть батьками.

принц Гаррі і Меган Маркл
принц Гаррі і Меган Маркл

Первісток, стать якого подружжя тримає в секреті, народиться в найближчі тижні - в кінці квітня або на початку травня. Але стала відома одна маленька цікава деталь - прізвище дитини буде відрізнятися від тієї, яку носять Гаррі і Меган.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в мережі стало відомо образливе прізвисько, яким яким персонал Кенсінгтонського палацу називає Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що онук Єлизавети II порушив жорсткий протокол королівського двору.