Нагадаємо той факт, що принц Уельський у супроводі дружини Камілли здійснив історичний візит на Кубу в рамках 12-денного туру Карибським регіоном.

Триває перший в історії візит на Кубу майбутнього короля Великобританії принца Чарльза і його дружини. Приймаюча сторона робить все, щоб принц і його дружина не нудьгували і відвезли з Куби найкращі враження. Про це пишуть британські ЗМІ.

Відомо, що Камілла і принц Чарльз побували в одному з місцевих ресторанів. Під час відвідування закладу відбулося кілька курйозних випадків. Так, коли Чарльз і Камілла вийшли з ресторану Хабанера, який організував захід, принц сказав Лис Куеста Перазі, дружині президента Куби, яка приєдналася до них: "Ви передавайте мої найщиріші побажання своєму чоловікові і скажіть, як ми вдячні за його щедрість і гостинність. Ми ніколи цього не забудемо".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Згодом Аріель Кауса, директор Alamesa, компанії, яка просуває кубинську ресторанну індустрію, сказав, що у пари була можливість спробувати кубинську кухню, додавши: "Принц дуже цікавився крокетами з чорної квасолі". Також він додав: "Вони були знайомі з мультикультурним характером і розвитком нашої кухні. Це наповнює мене радістю".

Відомо, що в ресторані королівська пара зробила коктейль мохіто і навіть винайшла власний. На опублікованих фото видно, як герцогиня Корнуолльска куштує творіння кубинського шеф-кухаря. Можна помітити, що на її обличчі проявляються не найщасливіші емоції. Однак, сподіваємося, що в напої була не собача шерсть, а найкращі кубинські інгредієнти, які принесуть довголіття і радість.

Нагадаємо, Меган Маркл встала між братами: принци бачаться все рідше, назріває сімейна драма.

Як повідомляв Знай.uа у дитини принца Гаррі і Меган Маркл відберуть найважливіше: світ прозрів, дізнавшись правду.

Знай.uа писав, на Кейт Міддлтон чекають злидні: сім'я на межі масштабної катастрофи.