Соліст і засновник британської групи The Beat Роджер (Ранки) Чарлері помер у вівторок, 26 березня. Про це повідомили на офіційному сайті групи.

Співак помер в оточенні сім'ї у себе вдома.

"Ми з глибоким сумом підтверджуємо, що Роджер помер у віці 56 років. Ми втратили талановитого художника, харизматичного фронтмена і відмінного друга" – йдеться у повідомленні.

Восени 2018 року у музиканта був діагностований рак. Черлері боровся з хворобою – проходив різні курси лікування.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він написав автобіографічну книгу "Я просто не можу зупинити це".

The Beat - британська ска-ривайвл-група. Вона була заснована в 1978 році.

Нагадаємо, 21 березня зранку помер російський актор Петро Зайченко. Йому було 75 років. Зайченко був Заслуженим артистом РФ, він прославився по фільмах "Таксі-блюз", "Тарас Бульба", "Парад планет", а також своїми ролями в серіалах "Далекобійники" і "Дільниця".

Він помер у волгоградській лікарні, де перебував після перенесеного третього інфаркту. Про дату і місце прощання з артистом поки не повідомляється.

Також ми повідомляли, що Україні раптово помер знаменитий український актор театру козацького бою Віктор Лейнерт. Про це в неділю, 24 березня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на Facebook "Запорізькі Січові Козаки".

"Наливайко, ти пішов як справжній козак, на коні. Нехай земля тобі буде пухом. Ти завжди з нами", — йдеться в повідомленні.
За даними джерела в суботній ранок, 23 березня, Віктор Лейнерт їхав на коні з іншими козаками по дорозі на Хортиці. В якийсь момент йому стало погано.
"Раптом йому стало погано, і він впав з коня. На місце події приїхала бригада швидкої допомоги, проте врятувати його не вдалося", - розповіли очевидці трагедії.

Нагадаємо,мерла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.