Папа Римський Франциск розповів, чому відмовив віруючим у цілуванні руки під час аудієнції у місті Лорето.

Передає BBC

Папа Франциск
Папа Франциск

"Це було просте питання гігієни", - говорить прес-секретар святого престолу.

У Ватикані кажуть, що Франциск був стурбований мікробами на зустрічі з католиками в минулу середу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Представник Ватикану також додав, що, коли дуже багато людей стоять у черзі, щоб побачити Франциска на площі Святого Петра, він думає про можливість поширення мікробів.

Папа Римський Франциск
Папа Римський Франциск

Прес-секретар також заявив, що Папа любить обіймати людей і бути обнятым людьми", а також те, що він був радий дозволити людям цілувати його папський перстень "у невеликих групах".

Варто нагадати, що Афонські старці зробили пророцтво для України на найближчі роки нас чекають соціальні та економічні потрясіння, проте майбутнє буде включати і позитивні для народу моменти.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на одкровення старців.

У повідомленні говориться, що Афон пророкує перемогу України у війні з Росією, швидке відродження нашої країни та її процвітання.

Варто додати, що раніше вони не раз попереджали про крах свого частого гостя побіжного президента Віктора Януковича.

Його приходу до влади передувала ціла ланцюжок знаків, які наблизили його до катастрофи: падіння похоронного вінка, закривання дверей у Верховну Раду на інавгурації.

На найближчу війну з Росією вказувало також безліч знаків. Чого тільки варта історія з білими голубами, яких, після молитви за Україну Папа Римський Франциск випустив зі свого вікна. Птахи, що несуть світ, повинні були вирватися в небо на очах у всього світу. Але замість цього тисячі паломників побачили страшну картину, як на них напали чайка і ворон.

Нагадаємо, Українська ікона стане надбанням Ватикану: створена ще в часи козацтва

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Чорна Біблія Варнави розкрила страшну таємницю Ісуса Христа: релігія не буде колишньою

Також Знай.ua" писав про те, що Папа Римський звернувся до світу, назвавши 6 головних якостей справжньої жінки