Американський актор Ніколас Кейдж подав заяву про анулювання шлюбу всього через чотири дні після весілля зі своєю подругою Ерікою Койке.

Як пише Mirror, пара почала зустрічатися у квітні 2018 року, але справили весілля днями в Лас-Вегасі.

Тим не менш Ніколас Кейдж раптово змінив свою думку, заявивши, що 34-річна візажистка Еріка "хоче привласнити собі його гроші".

Ніколас Кейдж і Еріка Койке

За чутками, голлівудського актора "в жалюгідному стані", бачили в суботу в Окружному суді Кларка, в Бюро видачі шлюбних ліцензій в центрі Лас-Вегаса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Згідно з судовим протоколами, Кейдж і Койке подали заяву в минулу суботу і в той же день отримали свідоцтво про шлюб.

Свідки стверджують, що актор виглядав "не дуже" і швидше за все "був п'яний".

Ніколас Кейдж і Еріка Койке

В якийсь момент племінник режисера Френсіса Форда Копполи почав кричати про те, що колишній хлопець Койке наркодилер і що "він цього не зробить", схоже, мається на увазі отримання шлюбної ліцензії.

"Все це час він кричав: "Вона збирається забрати всі мої гроші" і "її колишній — наркоман і дилер", — затверджує анонімний свідок.

На що Койке відповіла: "Крихітко, прошу не роби цього. Адже я не просила тебе про це".

Ніколас Кейдж і Еріка Ліжку

Слід зазначити, що це вже четвертий шлюб Кейджа. Першою дружиною голлівудського актора стала актриса Патрісія Аркетт в 1995 році.

Ніколас Кейдж і Еріка Койке

Вони розлучилися в 2001 році, але рік потому Кейдж одружився на Ліза Марі Преслі. Проте їх шлюб розпався через три місяці.

Потім пішли найбільш тривалі відносини Кейджа. У 2004 році він одружився на Еліс Кім, з якою прожив 12 років. Від цього шлюбу у них народився син Кал-Ел в 2005 році.

Нагадаємо, навколо відомого американського актора Ніколаса Кейджа вибухнув нечуваний скандал.

Раніше Знай.uа повідомляв, виявилося, що у світових знаменитостей є свої двійники не тільки серед людей, але і у світі тварин.

Також Знай.uа писав, іноді на дітях геніїв природа відпочиває та навіть у гарних батьків може з'явитися маля, далека від загальноприйнятих стандартів.