В американському штаті Каліфорнія заарештовано 25-річну модель Playboy Келсі Тернер. Її звинувачують у вбивстві 71-річного психіатра Томаса Бурчарда.

Перехожі знайшли тіло доктора зі слідами насильницької смерті в пустелі недалеко від Лас-Вегаса. Як показала експертиза, Бурчарда вбили численними ударами по голові тупим предметом.

Слідство підозрює у злочині модель Келсі Тернер, яка активно знімалась для чоловічих журналів. За словами матері дівчини, Бурчард був у близьких стосунках з Тернер. Доктор виступав "спонором" моделі: оплачував оренду будинку, в якому Келсі жила з матір'ю і дітьми.

Томас до самої смерті активно займався роботою. Незважаючи на пенсійний вік, він не хотів покидати своїх пацієнтів, більшість з яких були дітьми.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В інтерв'ю Playboy у травні 2017 року Тернер розповіла про себе як про імпульсивну і яскраву особистість.

"Я люблю емоції і веселощі. Я живу повним життям, так як прекрасно розумію, що вона у мене одна", - заявила вона.

Раніше повідомлялося, що аргентинську модель, телеведучу, радіоведучу, зірку Playboy і актрису Наталю Хаїтт (Natacha Jaitt) 23 лютого знайшли мертвою. За попередніми даними, вона померла від передозування наркотиками у заміському клубі Xanadu в Буенос-Айресі.

Незадовго до смерті жінка постала перед судом - вона звинуватила відомого режисера у зґвалтуванні і розповіла, що більше року ходить до психіатра. Поліція почала розслідування.

Після розтину повідомили, що в організмі знайшли сліди алкоголю і ЛСД, а на носі - сліди кокаїну. На тілі моделі немає слідів насильства. Попередньою причиною смерті називають дихальну недостатність через гострий вторинний набряк легенів через відмову декількох органів.

Нагадаємо, відмо пара порноакторів місяцями знущалася над дитиною, поки копи не прокинулися.

Раніше Знай.uа повідомляв, співака Кріса Брауна затримали в Парижі, звинувачення дуже серйозне.

Також Знай.uа писав, горе-батьки тримали на ланцюги 13 дітей у "будинку жахів".