Британський актор канадського походження Шейн Ріммер помер 29 березня 2019 року у віці 89 років у своєму будинку. Про його смерть повідомляє Guardian з посиланням на вдову Шейлу Ріммер. Причина смерті не вказана, пише Politeka.

За свою 60-річну кар'єру Шейн знявся в більш ніж ста фільмах, в основному в ролях другого плану, а також був актором озвучки. Так, його голосом говорив Скотт Трейсі в популярному британському серіалі "Тандерберд: Міжнародні рятувальники" 1965-66 років.

Ріммер зіграв у перших трьох фільмах про Супермена, в чотирьох фільмах про Джеймса Бонда ("Живи і дай померти", "Живеш тільки двічі", "Діаманти назавжди" і "Шпигун, який мене любив"), знявся в картинах "Доктор Стрейнджлав, або Як я навчився не хвилюватися і полюбив атомну бомбу", "Пси війни", "Голод", "Ганді", "З Африки", "Бетмен: Початок", "Похмурі тіні" і зіграв інженера в четвертому епізоді "Зоряних воєн".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що французька режисерка, сценаристка та продюсерка Аньєс Варда померла в ніч на 29 березня. Їй було 90 років, про це повідомила її сім'я. Причиною смерті Варди став рак молочної залози. Поховають Варду у вівторок в Парижі. Родичі відгукуються про неї, як про пристрасної художниці і феменістці. У творчості режиссерки численні нагороди Берлінського фестивалю, а також Оскар, що вона отримала в 2017 році.

Аньєс Варда народилася 30 травня 1928 року в Брюсселі. Її мати була француженкою, а батько походив з грецької сім'ї біженців з Близького Сходу. Дитинство і юність провела в Бельгії і на півдні Франції, потім у Парижі. Вивчала історію в "Школі Лувру", слухала лекції з літератури і психології в Сорбонні, а також на курси фотографів в "Національній вище школі витончених мистецтв".

Також повідомлялося, що соліст і засновник британської групи The Beat Роджер (Ранки) Чарлері помер у вівторок, 26 березня. Про це повідомили на офіційному сайті групи. Співак помер в оточенні сім'ї у себе вдома.

Нагадаємо,мерла легендарна голлівудська актриса.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер культовий радянський сценарист і режисер.

Знай.uа писав, помер зірка культової групи The Cure.