Герцогиня Кембриджська дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон завжди відрізнялася витонченим смаком та стильними образами. Однак нещодавно вона кардинально змінила свій стиль. Причиню цього є те, що вона змінила стиліста.

Про це повідомляє джерело, яке наближене до королівської родини Великобританії.

Герцогиня почала віддавати перевагу більш сучасним сукням з популярними принтами. Її вже не побачити в жорстких сукнях-пальто.

Як виявилося, Кейт Міддлтон щодо її гардеробу таємно консультує талановитий стиліст, колишній редактор британської версії журналу Vogue аристократична 36-річна Вірджинія Чадвик-Хілі, більш відома, як Джині. Стиліст Джині є старим другом герцогів і навіть була серед гостей на їх весіллі у Вестмінстерському абатстві у 2011 році.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Джині — секретна зброя Кетрін. Вона внесла великий внесок у гардероб герцогині для громадських заходів і допомогла дати їй абсолютно нове відчуття впевненості", — говорить королівське джерело.

Кейт Міддлтон, у свою чергу, була вражена змінам, що відбулися, і дуже вдячна приятельці за допомогу.

Раніше герцогині Кембриджської з гардеробом допомагала Наташа Арчер. Але зараз вона перебуває в декретній відпустці.

Наташа Арчер - випускниця іспанського ВНЗ, вона почала працювати з Вільямом і Кейт у 2007 році в якості персонального асистента. У 2014 році її перевели на посаду, аналогічну раднику по стилю — дівчина повинна була стежити за тим, щоб вбрання герцогині завжди були підібрані відповідно до вимог ситуації.

Нагадаємо, що ми писали: "Закипала всередині, але доводилося посміхатися перед камерами": найважчий період у житті Кейт Міддлтон.

Як повідомляв "Знай.ua", британські авторитетні ЗМІ повідомили про фінансові проблеми батьків Кейт Міддлтон.Видання, посилаючись на джерела, близькі до королівської родини, пишуть, що бізнес Майкла і Керол Міддлтон близький до краху.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон нарешті розвіяла чутки про свою четверту вагітність.