Моторошна історія з хірургом-самозванкою сталася в Росії. Пластичний хірург з підробленими дипломами знівечила більше 10 своїх пацієнток. Одна жінка померла на операційному столі.

У російському місті Краснодарі поліція проводить перевірку за фактом звернень постраждалих від лікаря Олени Верді. У заявах жінки вказували, що вона проводила операції мало не в підвальному приміщенні своєї квартири і часом підсвічувати ліхтариком свого мобільного телефону.

"Вона відрізала мені зверху з-під грудей шматок і поцілував його. Вона мене пошила, натягнула дуже сильно, у мене пішло натяг. У мене жіночі геніталії почали підніматися нагору. Вона мене так пошила, що з боків стирчала шкіра. Вилізла шкіра як хвостик у рибки", - скаржиться постраждала після корекції живота Анастасія Ісмаїлова.

Після такої "процедури" у пацієнтки з'явилася кіста. Зараз вона не може нормально зігнутися, а також їсти і спати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так. Я була не в її клініці. Це було обладнано на цокольному поверсі. Був обладнаний кабінет. Я потрапила туди. Коли я дізналася, скільки жертв… Їх дуже багато", - розповідає постраждала Євгена Ланова.

Серйозно нею зацікавились після того, як одна з пацієнток померла. Тоді стало відомо, що сертифікати і дипломи жінки – підроблені. Крім того, її справжнє ім'я Антоніна Горбунова. Жінка приїхала з України. У клініці ж відзначили, що диплом не перевіряли, так як вона прийшла по рекомендації.

"Про ці випадки почали дізнаватися з моменту, коли її відсторонили від роботи. Вона була звільнена по статті. Коли людям задавалися питання, чому вони не звернулися півроку тому, вони говорили: "Вона нас лікувала, лікуючий лікар, все під контролем", — і розповідали речі, від яких волосся ставали дибки", - зазначає головний лікар клініки Іван Міненко.

Нагадаємо, смерть дитини в лікарні під Одесою не зупинила лікарів.

Як повідомляв Знай. ua, ВИЧ-позитивний пацієнт вперше став донором.

Знай. ua писав, що психлікарня і роми з однаковими іменами йдуть в бій.