Актор Пітер Дінклейдж, відомий більшості фанатів "Гри престолів" як Тіріон Ланністер, звик не оголошувати подробиці свого сімейного і особистого життя.

Але, як повідомляє Daily Mail, всюдисущим об'єктивам папараці все одно вдалося "зловити" актора з його сім'єю у цю неділю на прогулянці.

Сорокадев'ятирічного Пітера разом з дружиною-режисером Ерікою Шмідт і двома їхніми маленькими дітьми помітили в Хемптоні.

Пітер Дінклейдж зі своєю дочкою Зеліг

Пітер був одягнений у сірий "батник" з капюшоном для прогулянок. На ногах штани хакі і пара коричневих черевиків, які відмінно годяться для нетривалих прогулянок.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мати двох дітей Еріка також також виглядала скромно, зробивши вибір на користь чорного кольору. Вона несла на руках малюка, народженого в 2017 році, ім'я якого пара продовжує приховувати протягом майже двох років.

Старша дочка Пітера Зеліг була одягнена у сіру футболку, штани з зображеннями веселки, а також у червоний піджак.

Пітер Дінклейдж разом з Ерікою Шмітт та дітьми

Слід зазначити, що Пітер Дінклейдж і Еріка Шмітт одружені вже 12 років. Зіркова пара відсвяткувала весілля в Лас-Вегасі в 2005 році. Тим не менш талановите супружжя не любить поширюватися про сім'ю і свої стосунки.

Наприклад, 42-річна Еріка Шмідта народила другу дитину ще у вересні 2017 року. Однак інформація про поповнення сімейства просочилася в пресу тільки в жовтні.

Та навіть після цього Пітер і Еріка прийняли рішення не розголошувати ім'я, стать і навіть дату народження другої дитини.

Пітер Дінклейдж і Еріка Шмітт

Нагадаємо, актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з причини швидкого виходу заключного сезону Гри престолів у мережі з'явилося безліч чуток: загибель героїв і хто стане господарем Залізного трону.

Також Знай.uа" писав, що зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк шокувала всіх своїх фанатів несподіваним визнанням.