Дочка легендарного американського репера помітно підросла з тих пір, як Емінем присвятив їй одну зі своїх найбільш культових пісень.

У минулому році на Різдво Хейлі Скотт Метерс виповнилося 22 роки, і з тих пір у нього накопичилося чимало прихильників чоловічої статі, пише Daily Star.

Дівчина не прагне вирватися в зірки, але при цьому не соромиться іноді публікувати знімки модельного рівня. На даний момент Хейлі може похвалитися понад 1,5 мільйонами фоловерів на Instagram.

Схоже, що її знімки привертають велику кількість уваги, особливо з боку тих фолловерів, які також обожнюють музику її батька.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У своєму профілі Хейлі не тільки показує, як відпочиває і працює, але також іноді може подразнити фанатів більш відвертими знімками.

Слід зазначити, що на відміну від інших зіркових дітей, які активно будують кар'єру по стопах батьків, єдина дочка Емінема ніколи не спілкувалася з пресою і завжди приховувала своє особисте життя.

Однак у тому, що співак спілкується з Хейлі Скотт, сумніватися не доводилося: репер присвятив їй кілька пісень і зробив собі татуювання на правому передпліччі з портретом дочки і з її ім'ям великим шрифтом на іншій руці.

Як сама пояснила своє самітництво Хейлі, вона не може жити під пильною увагою преси. Те, що їй подобається найбільше — це beauty-індустрія.

На питання про те, чи часто вона бачиться зі своїм знаменитим батьком

"Звичайно! Ми з ним дуже близькі", відповіла Скотт.

Додавши, що батьки підтримують її в усьому, і саме завдяки їм вона стала тією, ким є сьогодні.

Нагадаємо, навіщо Снуп Догг накурив Меттью Макконахі своєї травичкою.

Як повідомляв раніше "Знай.uа" відомий американський репер Снуп Догг опублікував мем російською мовою про легалізацію легких наркотичних засобів в Канаді.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, що легендарний американські репер Eminem Маршалл Метерс на своєму YouTube-каналі презентував новий кліп.