Справжні пристрасті розпалюються після возз'єднання британської групи Spice Girls у рамках майбутнього великого турне.

Все почалося з того, що одна з учасниць Мелані Браун зізналася, що колись переспала з іншою учасницею поп-групи — Джері Холлівелл (нині Хорнер), коли дівчата виступали разом в першому складі Spice Girls, пише Mirror.

Хорнер почала заперечувати сказане Мел Бі та заявила через свого представника, що "це не правда", яка розладнала всю її сім'ю в День Матері.

Джері Holywell і Крейда Браун

Незабаром після цієї заяви Мел Бі вирішила не ігнорувати Джері. І тепер після того, як Хорнер спростувала заяву Бі, то мабуть назріває війна всередині колективу, яка може негативно позначиться на майбутньому групі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляють близькі знайомі Мел Браун, дівчина в люті і здивована спростуванями Джері.

"Мел вважає, що Джері виставила її брехухою. Мел заявила: "Вона ніби намагається стерти нашу історію", — розповіли джерела, наближені до виконавиці.

Тепер всі побоюються скасування репетицій туру "Spice Girls", які стартують в кінці цього місяця.

Spice Girls

Залишається сподівається, що кофликт між учасницями Spice Girls вдасться залагодити, так як британська поп-група готується повернутися на музичну сцену в рамках світового туру, який стартує в червні.

щоб повернення запам'яталося ще більше поп-діви збираються співпрацювати з DJ Diplo, який сэмплирует один з їхніх хітів на новому синглі.

Справа в тому, що діджей Diplo — великий шанувальник колись зоряної британської п'ятірки і хоче продемонструвати "музику Spice Girls новому поколінню".

Напередодні туру інтерес до дівчат настільки зріс, що музикант переробив одну з найбільш відомих пісень, щоб вона звучала актуально для 2019 року.

Всі чотири виконавиці Мел Бі, Мел Сі, Ема Бантон та Джері Хорнер "благословили" діджея на відродження їх хіта, назва якого, втім, не вказується.

Spice Girls

Нагадаємо, відома британська співачка Мелані Браун опинилася в лікарні з переломами двох ребер і серйозним пошкодженням руки

Як повідомляв портал "Знай.uа", Spice Girls вперше з'явилися на публіці без Вікторії Бекхем.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відома американська співачка і учасниця культової групи Spice Girls Емма Бантон порадувала фанатів новиною, що скоро виходить заміж.