Масова вагітність вчительок в одній із шкіл США розсмішила світові ЗМІ. Це була нічим не примітна школа Oak Street Elementary School, в місті Годдард, штат Канзас. 7 з 15 членів педагогічного колективу заявили, що йдуть у декретну відпустку в очікуванні дива, пише інформаційний портал KHQ.

Ніхто не підгадував - в один голос стверджують вчительки - саме так вийшло. Директор школи, Ешлі Міллер, в шоці - такого не було за всю її тривалу практику. Що ж, директор швидко спохопилася і знайшла майбутнім мамам вчителів на заміну. Також Міллер пожартувала, що сколо доведеться пристроювати дитсадок до будівлі школи.

Baby boom in the classroom: Nearly half of elementary school's teachers announce pregnancies

BABY BOOM: Students and staff at Oak Street Elementary School in Goddard, Kansas, are anticipating new arrivals later this year as seven teachers announce they are expecting. Whit Johnson reports. https://abcn.ws/2Wz8lws

Geplaatst door ABC World News Tonight with David Muir op Zaterdag 30 maart 2019

Дві вчительки народили в кінці березня, і між пологами була всього доба різниці. Всі інші збираються на зустріч з лелекою в різний термін, до жовтня включно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Це вже дуже смішно. Мені здавалося, що нас багато, коли нас було троє. А потім нас стало четверо, а потім і п'ять, і ось нас семеро, та це вже комедія", – зізналася педагог Тара Джонсон.

Жінки жартують друг над іншому, але, в цілому, зраділи щодо ситуації, що склалася, так як можуть підтримувати один одного і ділитися новинами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вагітна Меган Маркл хотіла стати Діаною, але королева розпорядилася інакше.

Знай.uа також писав, що співак Джастін Бібер незабаром стане батьком, проте не все так просто - Хейлі в шоці, фанати в люті.

Також ми повідомляли, що Тодоренко розкрила секрет, як поєднувати роботу і материнство: кожні дві години бігала годувати дитину.