Американський актор Кіану Рівз серйозно готувався до ролі безжального кілера Джона Віка.

Напередодні довгоочікуваної третьої частини неонуарного трилеру в мережі з'явилося відео про інтенсивні тренування зірки фільмів "Матриця" для участі в зйомках, пише Daily Mail.

54-річний актор пройшов екстремальний курс підготовки морських котиків під керівництвом одного з найвпливовіших офіцерів світу.

Кіану на екстремальному курсі підготовки морських котиків

Зокрема, Кіану тренувався за програмою колишнього морського котика Шона Райана, який володіє компанією Vigilance Elite.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Виконавець головній ролі "Джона Віка" не тільки перевірив своє тіло на міцність, але і поліпшив навички поводження з холодною та вогнепальною зброєю.

Тепер шанувальники актора і франшизи можуть отримати невелику уявлення, які трюки Кіану буде показувати в наступному фільмі.

Другий похмурий насичений екшеном трейлер вийшов два дні тому. Сама ж прем'єра відбудеться 17 травня 2019 року.

За сюжетом третього фільму, заголовний персонаж все ще в бігах після вбивства Сантіно-Антоніо в готелі "Континенталь".

Кілер Джон Вік, зіграний в третій раз Кіану, отримує статус — екском'юнікадо. За його голову призначена ціна 14 мільйонів доларів, тому армія жорстоких професійних вбивць відкриває на нього криваве полювання

Поряд з Джоном у фільмі з'являться Геллі Беррі, Лоуренс Фішборн, Марк Дакасскос, Кейт Діллон, Ленс Реддік, Джером Флінн, Тобіас Сігал, Бобан Мар'янович, Анжеліка Х'юстон.

Нагадаємо, американський актор Кіану Рівз потрапив в неприємне пригода під час авіаперельоту, проте показав себе при цьому як людини, яка вміє долати труднощі і допомагати іншим.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка супергеройським франшизи "Месники" і виконавець ролі Тора зіграє самого пізнаваного рестлера в історії.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.