Американська студентка втратила життя в результаті фатальної помилки. Вона сіла в машину вбивці, прийнявши його за водія Uber, якого щойно викликала. Камери відеоспостереження зафіксували цей моторошний момент.

Її звали Саманта Джозефсон, і вона не передбачала нічого поганого коли просто рушила повеселитися з друзями в бар міста Колумбія в штаті Південна Кароліна. Як водиться, молодь за жартами і коктейлями засиділася допізна, коли громадський транспорт не ходив. Саманта зайшла в додаток Über і викликала таксі. Нетвердо стоячи на ногах і будучи не цілком тверезою, дівчина вийшла на вулицю. У цей момент до неї під'їхала машина, і Саманта без сумнівів відкрила двері і села всередину. Вона вирішила, що це і є "Убер". Але поїздка стала для неї останньою - більше Саманту живою ніхто не бачив.

Сем була дуже молода і красива. Вона могла б жити, якби не ця жахлива помилка

Коли за Самантою під'їхало справжнє таксі, його водій скасував поїздку, оскільки клієнтки не було на місці.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляє CNN, тіло 21-річної Саманти з численними ножовими ранами знайшли покинутим у лісі через 12 годин.

24-річному водієві чорного Chevrolet Impala Натаниэлю Девіду Роуленду пред'явлено звинувачення в викраденні людини і вбивстві. Усередині салону і в багажнику його машини знайдені сліди крові Саманти. А в бардачку мобільний телефон жертви.

Момент, коли Джозефсон сідала до нього в машину, був зафіксований камерами відеоспостереження. На них видно, як стояла на тротуарі Саманта робить кілька кроків напрямку до під'їжджає до парковці "таксі", і автомобіль уповільнює хід. Саманта відкриває дверцята і забирається всередину. Навколо досить багато народу, але ніхто не звертає уваги на від'їзд.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Бутусов повідомив про потужний вибух у Києві: офіцера спецслужб намагалися відправити на той світ.

Як повідомляв портал "Знай.uа": про ізраїльське розвідувальне відомство "Моссад" ходять легенди, а якість виконуваних ним операцій викликає повагу навіть у ворогів. Ми публікували історію виникнення та цікаві факти про спецслужбу.

Також "Знай.uа" писав, що в Одеській області 15-річний підліток повідомив про замінування школи, назвавши це першоквітневим жартом, однак тепер йому вже не смішно.