Виконавець ролі Джейме Ланністера напередодні виходу заключного сезону "Гри престолів" шокував шанувальників знаменитої саги.

На офіційній фан-сторінці спільноти в Instagram з'явився знімок Ніколая Костер-Вальдау з моторошною метаморфозою на правій руці.

Актор буквально відростив собі ще одну руку на правій руці.

На знімку зірка, що грає однорукого Джейме Ланністера, сидить без сорочки з справжнією рукою біля тіла і дуже реалістичним протезом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, за сюжетом серіалу персонаж Джейме Ланністер втратив руку в третьому епізоді третього сезону, коли його захопили люди Варго Хоута.

Знімок напевно викладений, щоб підготувати фанатів до фінального сезону легендарної саги.

Мабуть, акторський склад "Гри престолів" намагається всіляко підігріти і посилити напруження перед стартом восьмого сезону.

Джеймі Ланністер

Як, наприклад, Мейсі Вільямс, яка випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арії Старк.

1 квітня зірка відвідала "The Tonight Show" з Джиммі Феллоном і поділилася деякими подробицями майбутнього останнього сезону.

Актриса зізналася наскільки був важким і емоційним її останній день на зйомках, а потім зронила спойлер "Арія помирає у другому епізоді".

Після цього, дівчина різко усвідомила, що зробила, прикрила рот рукою і приголомшена дивилася в зал, то на Феллона.

Потім Вільямс схопилася і втекла в шоці зі сцени. Феллон погнався за неї. І лише потім виявилося, що це першоквітневий жарт.

Нагадаємо, сімейний вікенд Тіріона потрапив в об'єктиви папараці, як відпочиває самий потайний актор "Гри престолів".

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" Софія Тернер розповіла про зав'язці своїх відносин з американським співаком Джо Джонасом.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone.