Акторський склад "Гри престолів" влаштував гучну вечірку з нагоди виходу восьмого і останнього сезону одного з найпопулярніших серіалів HBO.

Як повідомляє The Sun, на знімках хмільної афтепаті, яка відбулася минулої ночі, можна побачити, як нинішніх живих (поки що) героїв, так і персонажів, що "вибули" із серіалу.

На одному з кадрів три красуні Наталі Еммануель, Емілія Кларк, Софі Тернер обіймають одна одну, одягнені в чарівні наряди, спеціально підібрані для червоної доріжки.

Наталі Еммануель, Емілія Кларк, Софі Тернер

Незабаром до Софі приєднався її майбутній наречений Джо Джонас, який виглядав дуже схвильованим, опинившись в оточенні акторів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Музикант поділився фотографією Тернер, котра обіймає актора Джека Глісона, який зіграв короля Джоффрі Баратона, і підписав її: "ЧЗН??? Я думав, що цей чувак мертвий...".

Джек Глісон, Софі Тернер, Джо Джонас

Тим часом Рорі МакКенн пропонував випити по шоту, а Наталі Домер корчила гримаси.

Також на вечірці можна було побачити Мейсі Вільямс, Кіта Харінгтона і Джейсона Момоа.

Слід зазначити, що вчора десятки акторів "Гри престолів" спеціально прилетіли в Нью-Йорк напередодні восьмого і фінального сезону шоу, який відбудеться на HBO 14 квітня.

Рорі Маккенн та Наталі Домер

Софі, якій було всього 14 років, коли вона почала грати роль Санса, сказала, що буде сумувати за зйомками на відкритому повітрі в морозну погоду Північної Ірландії.

Зірка сказала, що залишила один з корсетів свого персонажа в якості сувеніра.

Мейсі Вільямс та Софі Тернер

Інші актори також забрали собі бутафорію на пам'ять: Пілоу Асбек і Конлет Хілл сказали, що вони зберегли кілька кілець, а Річард Домер притримав фірмову пов'язку Беріка Дондарриона.

Крім того Асбек трохи проспойлеріл майбутнє свого персонажа.

"Можу точно сказати. Я, напевно, єдиний, кого чекає хеппі-енд", — заявив Асбек.

Кіт Харінгтон і Джейсон Момоа

Слід зазначити, що подробиці сюжету фінального сезону досі залишаються в таємниці, хоча зйомки почалися ще в жовтні 2017 року.

Нагадаємо, які сюрпризи готує “Гра престолів”.

Як повідомляв портал "Знай.uа", актриса Мейси Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арії Старк у восьмому сезоні "Гри престолів".

Також "Знай.uа" писав, актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone.