Великий і жахливий Оззі Осборн був змушений перенести другу половину концертного туру "Ніяких більше турів 2" у зв'язку з травмою.

Як повідомляється на офіційній сторінці Оззі у Instagram, Принц Темряви збирається продовжити курс відновлення після пневмонії, яка посилила його стару травму, отриману в 2003 році.

"Не можу повірити, що мені доведеться перенести дату туру. Не вистачить слів, щоб пояснити наскільки я засмучений, злий і пригнічений, що не можу відправитися в тур прямо зараз", — написано в заяві Оззі.

"Я вдячний за любов і підтримку, яку я отримую від моєї родини, групи, друзів і фанів, це дійсно те, що допомагає мені рухатися вперед", — заявив Великий і жахливий.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тим не менш фронтмен Black Sabbath обіцяє продовжити концертну програму відразу після віздоровления.

"Просто знайте, що мені стає краще з кожним днем... я повністю одужаю... я закінчу тур... я повернуся!", — написав Оззі.

Оззі Осборн

Очікується, що концерти "Оззі" почнуться в лютому 2020 року, а люди, які вже купили квитки, зможуть скористатися ними на перенесені концерти.

Представник Оззі Осборна заявив, що нові дати будуть оголошені на початку наступного року.

Оззі Осборн

Можливо, що стан здоров'я Оззі погіршився, так як його синові Джеку теж нещодавно, після жорстокого нападу у кав'ярні в Лос-Анджелесі, була нанесена серйозна травма.

Невідомий вдарив його кілька разів в голову.

Не спровокований інцидент стався в Студійному місті, і Джек, як кажуть, кинув свою каву в людину, яка потім втікла.

Сімейство Осборн (Келлі, Оззі, Шерон, Джек)

Нагадаємо, що на 67-му році життя в лондонській лікарні помер всесвітньо відомий ірландський музикант Берні Торме.

Як повідомляв раніше Знай.uа, 4 березня стало відомо про самогубство соліста The Prodigy Кейта Флінта, якого називають "королем електронного панка".

Також Знай.uа писав про те рок-звезда Оззі Осборн був доставлений в реанімацію приватної клініки Лос-Анджелеса з-за підозри на пневмонію після перенесеного бронхіту