Відома американська акторка, дружина принца Гаррі Меган Маркл вирішила завести в Instagram офіційний аккаунт. Відомо, що сторінка повинна стати спільним каналом зв'язку королівської пари для різного роду повідомлень.

Проте, через те, що пара нібито відібрала назву сторінки у британського інструктора по водінню Кевіна Кейлі в ЗМІ розгорівся скандал. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання ITV News.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

За інформацією журналістів, Кевін Кейлі, який живе у Уортінгу, використовував ім'я @sussexroyal в популярній соцмережі протягом останніх трьох років. Такою назвою своєї сторінки, він підкреслював своє рідне графство Сассекс і любов до англійського футбольного клубу "Редінг". Одного разу Кевін виявив, що Instagram змінив його дескриптор, не повідомивши його про це. Тепер його сторінка називається @_sussexroyal_. За його словами, він відчуває себе роздратованим, але також злегка вдоволеним.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Виходить, що Instagram передав обліковий запис @sussexroyal принцу Гаррі і Меган Маркл через бездіяльність Кевіна. В Instagram повідомили, що коли обліковий запис неактивний, соціальна мережа має право перепризначити ім'я користувача у відповідності зі своїми правилами. Однак Кевін заявив, що він ставив "лайки" і тому не розуміє, що означає, що його аккаунт був неактивний.

"Все, що їм потрібно було зробити, це повідомити мені по електронній пошті. Вони могли написати, що члени королівської сім'ї хочуть отримати мій аккаунт, і я б його віддав їм, але ні, вони пішли за моєю спиною і зробили це, не сказавши мені", - зауважив Кевін.

55-річний автоінструктор розповів, що дізнався, що "sussexroyal" більше не є його сторінкою у соцмережі після того, як отримав від свого сина жартівливий меседж, в якому говорилося: "Хаха, твоєї сторінки більше немає".

"Я нічого не маю проти королівських осіб, мені подобається Гаррі, він один із нас, просто соромно, що Instagram так вчинив", - додав Кевін.

Нагадаємо, у мережі показали двійника Меган Маркл: гаряча plus-size модель змусить вас залипнути надовго.

Як повідомляв Знай.uа Кейт Міддлтон вигнала вагітну Меган Маркл з Кенсінгтонського палацу.

Знай.uа писав, принц Гаррі і Меган Маркл відібрали у англійця ім'я: такої зухвалості не дозволяла собі навіть королева.