Меган Маркл неодноразово порушувала правила і традиції королівської сім'ї. Тепер вона знову вирішила кинути виклик Єлизаветі II. Про це йдеться у інформаційному виданні Daily Mail.

Цього разу колишня американська актриса Меган Маркл вирішила відмовитися від допомоги королівських лікарів у час пологів. Герцогині категорично не подобається, що фахівці - чоловіки, тому в даному питанні вона буде наполягати на своєму до останнього.

Разом з тим, домашні гінекологи Алан Фартінг і Гай Торп-Бістон, вважаються одними з кращих фахівців у світі. Саме вони приймали пологи у Кейт Міддлтон при народженні всіх трьох дітей.

До речі, в протягом багатьох років пологи проходили в акушерському відділенні лондонській лікарні Сент-Мері "Ліндо". Однак і тут герцогиня Сассекская пішла наперекір вирішивши, що дитина з'явиться на світ у пологовому відділенні, яке розташоване недалеко від їхнього будинку в Віндзорі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Меган Маркл приписували роман з відомим голлівудським актором Джорджем Клуні. Інсайдер припустив, що таємний роман міг відбутися на початку 2013 року, за декілька місяців до того, як Клуні познайомився зі своєю майбутньою дружиною Амаль, а Меган Маркл розлучилася зі своїм першим чоловіком Тревором Энгельсоном.

Раніше повідомлялось, що Меган Маркл не зможе носити прикраси принцеси Діани через неприйнятну для королівської сім'ї поведінку герцогині. Це підсилило напруженість у відносинах між герцогинею і старшими членами королівської сім'ї.

Нагадаємо, королева Єлизавета заборонила Меган Марклносити прикраси її покійної свекрухи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл привселюдно нагрубила відомому ведучому.

Також Знай.ua писав про те, що улюблениця британців дружина принца Вільяма Кейт Мідлтон отримала дивне прізвисько.