В Лос-Анджелесі у віці 84 років помер знаменитий голлівудський кіноактор Сеймур Кассел. Про це у вівторок, 9 квітня, з посиланням на сина артиста Метта, передає сайт "The Hollywood Reporter".
Він розповів виданню, що Кассел помер у неділю, 7 квітня, через ускладнення, викликані хворобою Альцгеймера.

Вперше на кіноекранах Сеймур Кассел з'явився в 1959 році в дебютному фільмі Джона Кассаветіса "Тіні". Згодом він знявся ще в декількох фільмах режисера. За роль у його фільмі "Особи" Кассел був номінований на премію "Оскар".

Значну увагу до власної персони актор привернув в кінці сімдесятих років, коли знявся в кінофільмі "Конвой" (1978-ий рік).

Його досить часто номінували на різні творчі премії. Нерідко фільми, в створенні яких брав участь Сеймур, отримували всесвітньо відомі призи, такі як "Золотий Глобус", наприклад.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найбільшою популярністю користувалися такі картини за участю Кассела: "Вбивство китайського букмекера", "Останній магнат", "Конвой", "Бестселер", "Дік Трейсі", "Непристойна пропозиція".

Кассел одружився із Елізабет Дірінг в 1964 році. Вона народила йому двох дітей. В 1983 році подружжя розлучилося. Знаменитий рок-музикант Слеш (група Guns N' Roses) стверджує, що це прізвисько придумав йому Сеймур Кассел. Сол Хадсон (справжнє ім'я гітариста) в дитинстві товаришував з сином актора і часто бував у них вдома.

"Я ніколи не сидів на місці, постійно совався, тинявся з кута в кут. І Сеймур прозвав мене Слэшом", - згадував музикант.

Нагадаємо, Львівщина в сльозах прощається з хоробрим поліцейським, які віддали життя за Україну.

Як повідомляв Знай.uа, у США помер легендарний музикант: 4 Оскара і 10 Греммі.

Також портал Знай.uа писав, мумія роками "жила" по-сусідству з тернополянами.