Зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс розповіла про свої останні сцени в фентезі-серіалі і трохи розкрила кінцівку восьмого сезону.

Британська актриса протягом 10 років виконувала роль Арії Старк і зізнається, що вже не пам'ятає свого життя до хітового шоу HBO.

"Я так буду сумувати по серіалу. Остання сцена дуже красива", — розповіла Мейсі сьогодні Крістін Лампард на каналі Lorraine.

Мейсі Вільямс

Мейсі почала зніматися в легендарному серіалі з самого першого сезону. Дівчинці тоді було всього 11 років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Я просто поняття не мала, наскільки довгим вийде серіал. І коли ти на шоу, тебе це поглинає і ти думаєш, що це велика справа. І тільки після того, як я вийшла зі свого міхура, я повністю усвідомила масштаби серіалу", — поділилася своїми думками Мейсі.

Незважаючи на те, що Мейсі трохи засмучена, що шоу підійшло до кінця, вона з нетерпінням чекає участі в інших проектах.

"Звичайно, хоча шоу і закінчується для нас, як для групи друзів, але це тільки початок. Софі і я вирішили, що ми не можемо чекати до кінця наших днів", — заявив Мейсі.

Мейсі Вільямс

Зараз актриса трохи розгублена, так як в її житті починається новий період, однак Мейсі не втрачає оптимізму.

"Таке відчуття, що я тільки що закінчила школу акторської майстерності. Тепер я хочу зрозуміти, чим я хочу займатися", — заявила Мейсі у своєму інтерв'ю.

Мейсі Вільямс у 2011 році

Нагадаємо, акторський склад "Гри престолів" влаштував гучну вечірку з нагоди виходу восьмого і останнього сезону одного з найпопулярніших серіалів HBO.

Як повідомляв портал "Знай.uа", актриса Мейсі Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арії Старк у восьмому сезоні "Гри престолів".

Також "Знай.uа" писав, актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone.