Американська поп-діва Мадонна остаточно погодилася виступити на пісенному конкурсі Євробачення 2019, який пройде в Тель-Авіві в травні цього року.

Як повідомляє місцеве видання Haaretz, шістдесятирічна співачка виконає дві композиції у фіналі міжнародного конкурсу естрадної пісні. За свій виступ Мадонна виставила рахунок в один мільйон доларів.

За чутками, співачка вибрала для свого виступу один її легендарний хіт, а також один новий сингл.

Мадонна

Крім того, в Тель-Авів королева поп-музики привезе 160 осіб власної команди.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що чутки про виступ Мадонни на Євробачення миготіли протягом декількох місяців, однак, вважається, що організатори Євробачення і представники співачки довго не могли знайти спільну мову, оскільки її нова пісня містить політичні послання.

Раніше музична ікона виступала в Ізраїлі тільки три рази спочатку в 1993 році, потім в 2009 році і останній раз у 2012 році під час свого туру MDNA.

Мадонна

Одна з пісень, яку виконає поп-діва, вийде незабаром на її останньому чотирнадцятому студійному альбомі, про який мало що відомо, якщо не рахувати того, що на нього вплинуло подорож Мадонни у Лісабон.

"Я познайомилася з багатьма справді дивовижними музикантами, і в кінцевому підсумку я працювала з багатьма з них над своєю новою платівкою, тому Лісабон вплинув на мою музику і мою роботу", — розповіла Мадонна.

Варто уточнити, що в цьому році міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", який в травні має відбутися в Ізраїлі, може зірватися з-за загрози порушення безпеки.

Мадонна

Нагадаємо, дочка культової американської співачки Мадонни, 22-річна Лурдес Леон стала обличчям нової колекції, яку Жан-Поль Готьє створив спільно з відомим молодіжним брендом Supreme.

Як повідомляв портал "Знай.uа", американська поп-співачка може не виступити на Євробаченні 2019 в якості запрошеної зірки.

Також портал "Знай.uа" писав, що Енністон, Лопес і Мадонна поділилися секретами тренувань.