У минулий вівторок зірка фільмів "Неоновий демон" та "Чаклунка" відсвяткувала свій двадцять перший день народження.

Як пише Daily Maily, Ель Феннінг відзначила свою першу дорослу ніч, за американськими законами, в популярному серед знаменитостей ресторані "У Крейга" в Західному Голлівуді.

Супроводжував дівчину режисер фільму "За мрією" (Teen Spirit) і, за чутками, нинішній залицяльник тридцятитрирічний Макс Мінгелла, який приєднався до Феннінг трохи пізніше.

Ель Феннінг

Для свого свята Ель обрала відверте квіткове міні-плаття з довгими руками і бантом під грудьми.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До сукні молода актриса підібрала рожеві атласні сандалі на платформі і блідо-рожевий гаманець на довгому ремінці.

Ель Феннінг

Син оскароносного режисера Ентоні Мінгелла, Макс був у чорно-червону клітинну сорочку поверх білої футболки, блискучі блакитні штани і пару тренерів.

Макс Мінгелла найбільше відомий по своїй ролі Ніка Блейна в серіалі "Розповідь служниці" (The Handmaid's Tale).

Макс Мінгелла

Зараз Мінгелла, який пішов по стопах свого батька, працює над своїм режисерським деботам "За мрією" (Teen Spirit), де головну роль зіграла Феннинг.

Згідно з опублікованим синопсису, фільм розповідає про дівчину на ім'я Вайолет, яка з дитинства мріє про популярність, тому готується до всенародного конкурсу, щоб її отримати.

І хоча Ель і Макс ніколи офіційно не завляли, що знаходяться у відносинах, в липні 2018 року їх вперше помітили у Флоренції разом. Їх також помітили через місяць в Лондоні. За чутками, вони провели ніч разом.

Макс Мінгелла і Ель Феннінг

Нагадаємо, оскароносної співачці Стефані Джоанн Анджеліні Джерманотті, більше відомої світові під псевдонімом Леди Гага виповнилося 33 роки.

Як повідомляв "Знай.uа", Енністон, Лопес і Мадонна поділилися секретами тренувань.

Також "Знай.uа" писав, що американська поп-діва Мадонна остаточно погодилася виступити на пісенному конкурсі Євробачення 2019.