Актор Ніколай Костер-Вальдау прошепотів ведучої Бізі Філіппсу кінцівку фінального епізоду "Гри престолів".

В цей четвер актор відвідав ток-шоу Busy Tonight, де розповів про долю свого персонажа Джеймі Ланністера і сюжеті восьмого сезону фентезі-серіалу HBO.

Ніколай також приєднався до ведучої у скетчі, в кінці якого Бізі попросила розповісти їй, кому ж дістанеться трон в кінці серіалу.

"Ти правда хочеш це знати?" — запитав Ніколай, перш ніж прошепотіти щось їй на вухо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ведуча зобразила подив у себе на обличчі, а потім запитала: "Хто це?".

Слід зазначити, що перед цим Бізі поцікавилася у данського актора, відчуває той тиск, через те, що доводиться мовчати про кінцівку і сюжетні перипетії фінального сезону "Гри престолів".

"Пройшло так багато часу, що мені просто хочеться розповісти людям і подивитися на їхню реакцію. Якби знав, навіть якщо б сказав, ніхто... не повірив би мені", — пояснив своє мовчання Ніколай.

Потім Бізі попросила Ніколай описати власну реакцію після прочитання сценаріїв восьмого і останнього сезону "Гри престолів".

"Мені буквально знесло башту, наскільки хороша кінцівка. Я подумав, як би я закінчив цей серіал... і я не можу собі уявити кінцівку краще", — розповів Ніколай .

Виконавець ролі Джеймі Ланністеров запевнив глядачів, що ті залишаться задоволені кінцівкою серіалу і порівняв отриманий досвід з завершенням прекрасної книги.

Ніколас Костер-Вальдау і Бізі Філіппс

Нагадаємо, виконавець ролі Джеймі Ланністеров напередодні виходу заключного сезону "Гри престолів" шокував шанувальників знаменитої саги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" Софія Тернер розповіла про зав'язці своїх відносин з американським співаком Джо Джонасом.

Також "Знай.uа" писав, актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone.