Актор Кіт Герінгтон зізнався, що сподівається коли-небудь стати батьком.

Як пише InStyle, 32-річна зірка "Гри престолів" одружився на актрисі Роуз Леслі і після участі в головному проекті свого життя, Кіт сподівається завести повноцінну сім'ю.

"Моя найголовніша робота, яку я коли-небудь займався, ось-ось закінчиться... Ну, не найважливіша. Сподіваюся, я стану батьком", — заявив Кіт Герінгтон при обговоренні восьмого сезону серіалу

Кіт Герінгтон

Кіт і його нинішня дружина Роуз познайомилися і почали зустрічатися під час роботи над серіалом "Гра престолів" з 2012 по 2014 рік.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте актор вважає, що тепер, коли пара зійшлася і одружилася, то їй може бути важко працювати разом у майбутньому.

"Я думаю, що найжахливіше в тому, що я закохався в Роуз і одружився на ній, це те, що мені буде дуже важко працювати з нею знову", — розмірковує Кіт.

Кіт Герінгтон і Роуз Леслі

Нагадаємо, в минулий четвер Герінгтон відвідав "The Tonight Show" з Джиммі Феллоном, де ведучий запропонував відповісти на деякі питання про сюжет восьмого сезону за допомогою моргань.

Феллон попросив Кіта підтвердити чутки і спойлери з трейлера фінального сезону "Гри престолів", який вийде в ефір 14 квітня.

Спершу Джиммі показав кадр з трейлера з мечем в снігу і запитав, чи означає це, що персонаж Джона Сноу мертвий. Кіт підморгнув у відповідь.

Кіт Герінгтон і Роуз Леслі

Потім Джиммі показав вогняну сцену "руйнування" і запитав, чи означає це, що всі персонажі серіалу також загинуть, і Кіт відповів ще одним миттєвим відповіддю.

Потім ведучий нарешті показав фотографію персонажа Кіта, що стоїть перед драконами, і запитав: "Чи осідлає Джон Сноу дракона?".

Кіт відповів ще одним морганням.

Більше подробиць в відео:

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" София Тернер розповіла про зав'язку своїх відносин з американським співаком Джо Джонасом.

Також "Знай.uа" писав, сімейний вікенд Тіріона потрапив в об'єктиви папараці, як відпочиває самий потайний актор "Гри престолів".