Президент країни-агресора Володимир Путін прийняв рішення виділити окупованому Криму ще 200 мільярдів рублів, які окупанти планують витратити на будівництво нового мосту, про що пишуть російські ЗМІ.

Як стало відомо, так звані "влади" окупованого Севастополя зібралися побудувати міст – на цей раз через Севастопольську бухту.

Володимир Путін

Грошові кошти на втілення задуманого у окупантів з'являться через можливе продовження так званої "федеральної цільової програми соціально-економічного розвитку окупованого Криму і Севастополя", яка розрахована до 2025 року.

Варто відзначити, що після окупації Криму Росією були громадяни, які сподівалися на світле майбутнє і безбідну старість, раділи такому очікуваному оновленню їх життя. Проте в результаті виявилося, що не все так солодко, як малювалося в їх фантазіях. Кілька кримчан, життя яких зазнало зміни, розповіли про свою долю, яка піднесла їм несподіваний сюрприз.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кримський міст

Наприклад, один український морський офіцер завжди заздрив російським, їх зарплатам і пенсіям, умовам життя. Після окупації він здався одним з перших, після чого його відправили в глибоку глушину, де він животіє в огидних умовах, а його дружина лише мріє про роботу. Те ж стосується і ще одного пенсіонера, який отримує мізерну виплату. Йому соромно зізнатися своїм дітям, що він жебрак, хоча все життя був підприємцем і завжди готовий був допомогти близьким грошима.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на Керченському мосту повторно вводять обмеження на пересування транспорту, в основному великовантажних автомобілів. Вантажоперевізники вже починають панікувати з цього приводу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": ізоляція Кримського півострова від усього світу обернулася вельми страшними наслідками для місцевої молоді. В окупованому путінськими головорізами Криму нових обертів набирає проблема наркотиків.

Також "Знай.uа" писав, що наслідки незаконного будівництва окупантами кримського моста проявили себе. Так, у мережі показали фото, на яких видно місця наносів піску і збільшення берегової лінії Керченської протоки.