Гонки не дарма вважаються одним з найбільш небезпечних видів спорту, причому не тільки для самих гонщиків, але також і для глядачів. Нерідкі випадки, коли водій не впорався з керуванням під час виконання складних трюків або проходження крутих поворотів на запаморочливих швидкостях. У більшості випадків досвід гонщиків дозволяє уникати серйозних наслідків, але іноді без постраждалих обійтися не вдається.

Гоночне авто

Нещодавно черговий трагічний випадок стався у Швеції, де гоночний автомобіль вилетів з траси і врізався прямо в натовп глядачів під час проведення змагань у шведському місті Рімбу. За інформацією місцевих ЗМІ, в результаті події травми різного ступеня тяжкості отримали п'ять чоловік.

Зокрема, двоє з них відбулися травмами середньої тяжкості, ще троє отримали серйозні, про що розповів представник поліції Стокгольма Карина Скагерлінд. Вона зазначила, що стан одного з постраждалих викликав необхідність у його транспортуванні в медичний заклад гвинтокрилом. Також повідомляється, що сам гонщик ніяких ушкоджень не отримав.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що біля Кентшина у Вармінсько-Мазурському воєводстві в північно-східній Польщі сталася трагічна дорожно-транспортна пригода. В результаті ДТП загинули двоє українців. За інформацією польських правоохоронців, в автомобілі, який розбився об дерево, подорожували четверо людей. Серед них – громадяни України та Грузії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у ніч на неділю, 14 квітня, на Дарницькій площі в Києві зіткнулись два таксі Mazda 3 і Hyundai Elantra, в результаті чого обидва автомобілі загорілися. На даний момент відомо, що на місце трагедії одразу ж прибули рятувальники, які боролися з вогнем близько 20 хвилин. В результаті обидва автомобіля серйозно постраждали.

Також "Знай.uа" писав, що ентузіасти захотіли перевірити, щобуде з машиною Land Rover після того, як у неї вистрілять і танка. В авто стріляли з кулемета M60, який зібраний ще в 1960 році. Танк спорядили бронебійним снарядом, а потім вистрілили в машину зі 105-міліметрової гармати.