Блискавка вразила верхівку найвищого на планеті хмарочоса - Бурдж Халіфа в Дубаї в ОАЕ. Як відомо, на даний момент він є найвищою спорудою планети - у висоту він сягає 828 метрів і має 162 поверхи.

Проект хмарочоса розробила американська компанія Skidmore, Owings and Merrill, а автором проекту є американський архітектор Едріан Сміт. Вартість споруди становить 4,1 млрд доларів США.

Варто нагадати, що серед українських підлітків популярність починає набувати небезпечне захоплення під назвою руфінг. Найчастіше з цим стикаються столичні жителі – хлопці та дівчата вилазять на дахи хмарочосів для того, щоб зробити ефектні знімки. Реакція користувачів мережі на подібні публікації неоднозначна і деякі пишуть: "Як бути з підлітковим руферством? В принципі, падають рідко, а дітей зараз народжується багато. Ймовірність падіння на когось або псування приватної власності невисока. На пішохідних переходах гинуть більше".

Руфінг

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На фотографіях, що публікуються в мережі, можна побачити дуже красиві, але разом з тим і небезпечні трюки у виконанні підлітків, які без належної підготовки й страхувального обладнання можуть закінчитися плачевно. Одна з мешканок Києва після побаченого з переляку звернулася до журналістів з проханнями про допомогу, оскільки вважала, що дитину в терміновому порядку необхідно було рятувати.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в США сталася страшна авіакатастрофа. Відомо, що легкомоторний літак в штаті Флорида врізався в житловий висотний будинок. Аварія сталася в Форт-Лодердейл. У результаті катастрофи загинув один чоловік - пілот.

Як повідомляв портал "Знай.uа": село Купище, що розташоване в Житомирській області, притягує до себе любителів містики. Воно славиться незвичайною поляною, на якій твориться незрозуміле. Місцеві жителі називають її Громовіще або "гніздом блискавок", оскільки у галявину постійно потрапляють блискавки, немов їх дійсно щось притягує.

Також "Знай.uа" писав, що під час тренування футболістів бразильського клубу "Насіонал де Сан-Домінгуш" в полі вдарила блискавка, в результаті чого всі футболісти впали в непритомність. Як повідомляється, дощу в цей час не було.