Є відома цитата про те, що батьків потрібно любить здалеку. Підтвердженням цього служить історія однієї родини з Англії, що складається з 23-річного сина Моргана Еліота, 17-річного Спенсера, їх матері Сью Елліот-Ніколз та батька, повідомляє BBC Ukraine. В будинку живуть з постійними сварками та гучними з'ясуваннями стосунків.

"Повинен сказати, що мій син Морган - не ледар. Він працьовитий, амбіційна, наполеглива, налаштований заробляти гроші і досягати успіху в житті - а інакше як би він купував собі дорогі шмотки? Я йому щиро співчуваю: після трьох років вільного життя в Манчестері (коли він міг розправляти крила, днями не мити посуд і кидати використані рушники на підлогу), бути вимушеним повернутися в маленьку кімнатку в міському блочному будиночку, де іншим чути кожне твоє слово, навіть кожен подих ... Від хорошого життя на таке не підеш." - говорить Сью.

Синові не вистачає грошей на те, щоб знімати житло і тому він живе з мамою, але це не дає йому подорослішати. Посуд він не миє, дорогі продукти, припасені для свят вмить з'їдає, а слово "економія" взагалі не чув.

Морган Елліот

"Якщо я працюю з дому, а вдома холодно, я вмикаю опалення в одній кімнаті, як Ебенезер Скрудж. Уявіть собі мою лють, коли він блукає по квартирі в трусах, футболці і, накрутивши всі батареї на максимум" - скаржиться мати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Син само дивується з такої позиції матері, адже на його переконання мами люблять годувати своїх дітей і немає нічого поганого в тому, що він приготував собі на обід шматок курки. Найбільше його дратують загрози матері вигнати його з будинку, які не так безневинні.
"Якби ми були просто сусідами, когось із нас знайшли б під паркетом у мішку для сміття" - каже мати.

"Ми з ним деградуємо. Він знову стає зухвалим підлітком, а я - охрипшей мегерою. Ми деградуємо всією сім'єю" - дає визначення Сью.

Прищепити синові любов до економії намагається і батько, але все марно.

Морган скаржиться, що він платить мамі за квартиру, але як тільки вона дізнається про підвищення його заробітної плати, то тут же піднімає і плату за квартиру. Хлопець згоден і на це, але хоче, щоб йому хоча б дозволили наводити подружок.

"Третя години ночі, і здається, я щойно зустрів свою майбутню дружину. Ми вийшли з клубу і з десяток разів обійшли район в спробі знайти досі відкритий бар, але марно... Я веду себе так, ніби мені нікуди, куди її запросити. Насправді, я не впевнений, наскільки їй буде зручно на цьому етапі знайомитися з сімейкою монстрів. Коли я був молодшим, приводити дівчат додому було простіше. І зараз я наводжу вже не дівчат, а дорослих жінок - як кидаю виклик старшої левиці в прайді" - заявляє Морган про свою позицію.

Але вся справа в тому, що у нього є молодший брат - Спенсер і мама не хоче, щоб їхнє сімейне гніздо перетворювалося на холостяцький барліг.

Морган і Спенсер

Подруга Сью зазначає, що коли діти підуть, то вона буде за ними сумувати. Але жінка впевнена, що вони, як бумеранг - підуть, а потім знову повернуться.

Нагадаємо, Комаровський пояснив українцям, як діти повинні носити шалики.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.