Вчителька англійської мови Ліліт Варданян однієї з шкіл Красноярська побила двох учениць прямо під час уроку. Обурливий випадок школярі зняли на відео і опублікували в інтернеті. На даний час викладачку звільнили.

Варто відзначити, що в цій історії не все так просто, як здається на перший погляд. Згідно з розповідями інших школярів, постраждалі самі спровокували конфлікт і довели педагога до нервового зриву. Як учні, так і колеги жінки були вражені її поведінкою, оскільки до цього її вважали врівноваженою та спокійною. У коментарі під публікацією зазначили: "Вона вже не витримала. Хочеться справедливості в цій ситуації, а то звинувачують тільки вчителя".

Крім того, одна зі школярок, яка брала участь в інциденті, визнала свою провину: "Я згодна, що винні обидві сторони. Конфлікту сильного ніякого не було".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Незважаючи на це, батьки дівчаток написали заяви в поліцію і на даний момент Міністерство освіти Красноярська намагається розібратися в події і дати правову оцінку.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в одній зі столичних шкіл змушують читати учнів про те, що Зеленський шкідливий для України, про що стало відомо з публикації в соціальній мережі з прикріпленим знімків тексту. Автор поста написав: "Хочете треш? Сьогодні в одній зі шкіл Київської області вчителька історії змусила учня 10 класу читати вголос перед класом текст про "Шкідливість Зеленського для України!". До цього, на минулому тижні, та сама вчителька проводила про це усну лекцію. Дитина читати відмовилася, сфотографувала текст і відправила батькам які зв'язалися зі мною. Готуємо сюжет".

Як повідомляв портал "Знай.uа": підлітки влаштували різанину прямо під час шкільного весняного прибирання в Москві. У соціальних мережах розповіли, що підліток завдав кілька ударів ножем у груди своєму однокласнику.

Також "Знай.uа" писав, що Україна вже перенасичена історіями про буллінг в школах. Найчастіше більш популярні дівчата морально і фізично знущаються над іншими, проте недавній інцидент вразив українських батьків. В одній із шкіл Хмельницька хлопчики били дівчаток, а батьки кривдників на захист говорили, що дівчата того заслуговували.