Похоронний музей Віденського центрального кладовища почав продавати новий мерч: Lego, "які мають додаткову психотерапевтичну цінність" (саме так описує новинку музей).

У асортименті цвинтар з надгробною плитою, могила, екскаватор та персонал кладовища, крематорій, похоронна процесія та родина з мами, тата, дитини, покійника та скелета.

Раніше музей уже випускав фігурки Lego - візка для тіла та катафалка.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

На думку працівників установи, саме такі іграшки допоможуть дітям впоратися зі складними життєвими ситуаціями.

Терапевтка Мікаела Томек з Віденської асоціації психотерапевтів розповіла, що крематорій можна використовувати, аби просто і через гру пояснити дитині, що стається з тілом улюбленого дідуся під час кремації, чи як проходить процес поховання через іграшковий цвинтар.

"Я можу добре уявити, що ці нові ігри будуть все більше використовуватися у практиці психотерапії дітей". Мікаела Томек

Вона підкреслила, що похоронні Lego можуть бути як підготовкою до такого досвіду, так і супроводом під час його переживання.

Нагадаємо, що відома датська компанія Lego Group через краундфаундиговий сервіс почала приймати попередні замовлення на випуск нового конструктора – цього разу для дорослих.

Варто уточнити, що офіційний продаж конструкторів Lego для дорослих почнеться з січня 2019 року і буде називатися серія Forma. Так, зазначений варіант конструктора представляє з себе механічну модель з частинами та декоративними елементами, які можуть рухатися. Очікується, що в першій серії новинки від Lego буде випущена серія риб різних видів.

Більш того, кожна модель, як планується, буде складатися з 294 частин. В результаті зібраний конструктор у вигляді риби може повторити рухи і звички водного жителя. При цьому творці вклали в набір Forma спеціальну підставку, яку покупці зможуть використовувати під час складання конструктора для повної зручності.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung в останній момент відмінила випуск нової лінійки смартфонів Galaxy P.

Також портал Знай.uа писав, що штучний інтелект позбавить роботи художників.