У мережі з'явилися милі знімки членів королівської сім'ї, які папараці зробили під час великодніх канікул принца Вільяма і його дружини Кейт Міддлтон в Норфолку.

Так, видання Daily Mail виклало в мережу фотографії, на яких щасливі діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон — трирічна принцеса Шарлотта і п'ятирічний принц Джордж, а також їх п'ятирічна кузіна Міа Тіндолл (донька двоюрідної сестри Вільяма Зари Тіндолл) весело катаються на машинках.

Відомо, що яскравий вихідний пройшов на ярмарку, влаштованої біля іподрому, на якому онука королеви Зара брала участь у кінних змаганнях, а члени сім'ї виступали в ролі її вболівальників. Видно також, як батьки несуть своїх дітей на плечах: верхи на Кейт їде Шарлотта, на Вільямі — Міа, а Джордж сидить на своєму дядькові Майку Тіндоллі, дружині Зари.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що в той час як стали стихати чутки про конфлікти між королівськими невістками Меган Маркл і Кейт Міддлтон, сестра Маркл розповіла дещо цікаве про стосунки між герцогинями.

Нещодавно в ЗМІ активно писали про чергову сварку між Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Журналісти уважно стежили за їх поодинокими спільними виходами і припускали причини, чому стосунки між герцогинями такі напружені. Однак жодних підтверджень не було, і чутки почали стихати, поки не заговорила сестра Меган Маркл Саманта.

Нагадаємо, Меган Маркл проти традиційних цінностей: збирається віддати дитину чужому чоловікові.

Як повідомляв Знай.uа примхи вагітної Меган Маркл залишили без роботи друга королівської сім'ї.

Також Знай.uа писав, вагітна Меган Маркл і принц Гаррі звернулися до фанатів з несподіваною заявою.