В Австралії на узбережжі острова Фрейзер сталася надзвичайна подія.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, йдеться про те, що собака дінко неочікувано для всіх викрала дитину. Відомо, що малюкові було лише рік, коли тварина витягла його з колиски, пробравшись у трейлер, коли він спав.

На щастя дитину вдалося врятувати, адже батьки, почувши шум прокинулись і змогли наздогнати собаку. При цьому малюка довелось терміново госпіталізувати з глибокими ранами голови та шиї. На остів вже відправили рейнджерів, так як подібний випадок нападу на людей зафіксовано вже в третій раз.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто нагадати, що інколи близьке знайомство з дикою природою може бути досить лякаючим - у цьому на власному досвіді переконалися туристи, які вирушили в Національний парк Крюгера (ПАР). Під'їхавши до слона, який перекусував зеленими гілками, люди знімали його на відео, але в якийсь момент тварина вирішила, що йому не вистачає особистого простору, і тут же розгубив всю свою незворушність і миролюбність.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео, де жінка вигулює серед багатоповерхівок Києва незвичайну тварину. Киянка вже кілька років вирощує у своїй квартирі величезну свиню. І при цьому, як собаку, виводить її на прогулянку у двір на повідку.

Як повідомляв "Знай.ua", на днях в англійському графстві Саут-Йоркшир в містечку Донкастер стався дивний випадок. На озері почали пропадати качки. Як зазначають місцеві жителі, всього за кілька днів качок стало в рази менше.

А незабаром знайшли мертвим і передбачуваного винуватця. Дейві і Ліза Холмс виловили мертвого монстра. Подружжя, що прогулювалися парком у понеділок, 15 квітня, раптово помітили дивну істоту біля берегів озера.

Також "Знай.ua" писав, що напевно більшість любителів хоррорів бачили жахливу кінострічку, яка вийшла у 2011 році, під назвою "Сховатися ніде" про кривавого божевільного маніяка Банні-Мена або Людину-кролика. Але мало хто знає, що цей фільм заснований на реальних міських легендах.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк