Про вагітність Меган Маркл знає весь світ. Через місяць після розкішного весілля королівське подружжя зачало дитину. У жовтні 2018 року те, що незабаром у королівській родині з’явиться поповнення, офіційно підтвердили. Майбутня мама Меган показала деякі королівські хитрощі. Зокрема, коли перейшла на взуття без підборів.

Тепер у колишньої актриси вже добре помітний животик, який вона практично завжди притримує руками. Цього не могли не помітити тисячі людей, яким цікаве життя королівського подружжя. І дехто вже встиг звинуватити Меган Маркл у надмірній бережливості.

"Так не відвалиться твій живіт, що ти так вчепилася в нього", "Ми всі вже зрозуміли, що Вона вагітна, чого вона руки з живота не прибирає?" - такі і ще більш жорсткі коментарі пишуть у соцмережі під світлинами із животиком.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Однак, незважаючи на злі язики, Меган Маркл і далі часто торкається до живота і це не просто так. Такий простий і харктерний для вагітних жест не тільки допомагає жінкам в положенні заспокоїтися, але і чудодійно впливає на малюка.

Дотики до живота сприяють виробленню одного з гормонів щастя, окситоцину. У той же час стрес, не в останню чергу через безглузду критики, може погано позначитися на стані плоду.

Експерт методу гіпнопологів Кетрін Грейвс розповіла, що виробляється від дотиків окситоцин потрапляє безпосередньо в плаценту, що сприятливо позначається на малюка, а також цей простий метод допомагає впоратися з післяпологовий депресією.

Ці природні дотику мотивуються материнським інстинктом, але далеко не всім дії Меган здаються адекватними.

"Ми вже втомилися дивитися на це", - пишуть люди, які вважають дружину принца Гаррі показушницей.

Жодної інформації про стать дитини не оприлюднюють. Однак ходять чутки, що у герцога і герцогині Сассекских народяться близнюки. Меган буде народжувати навесні.

Нагадаємо, Меган Маркл стане матір'ю в початку наступного місяця.

Раніше Знай.uа повідомляв, Єлизавета ІІ "проговорилася", хто народиться у Меган і принца Гаррі: головна таємниця розкрита.

Також Знай.uа писав, старша дитина Кейт Міддлтон і принца Вільяма, 5-річний Джордж, вже ходить в перший клас. Батьки його однокласників розповіли, він поводиться в школі.