Страшна паніка охопила жителів маленького мексиканського містечка Сьюдада, штат Чіуауа, фермер виявив понад 70 по звірячому вбитих курей і овець.

За словами чоловіка, тварини були не просто понівечені, їх тіла були цілком позбавлені крові і поруч з тілами ніяких слідів крові знайдено не було. Про це написали в мексиканській газеті "El Mexicano" на минулому тижні.

Багато хто вже здогадалися, що за чудовисько могло створити таке з тваринами. Мексиканці ні секунди не сумніваються, що це робота чупакабри.

Відомо, що ввечері фермер Дон Сімпліціо Мартінес виявив 20 своїх овець мертвими і понівеченими. В їх тушах не було жодної краплі крові і поруч з тілами теж все було чисто. В тому числі не було ніяких слідів передбачуваного хижака.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Минуло кілька тижнів, як на його ферму знову вчинили напад. Правда на цей раз невідомий хижак заліз в двометровий курник, відігнув дротяну сітку і перебив 51 курку. Кров з усіх курей пропала, а туші не були зворушені.

"Або хижак скочив туди з землі, або прилетів по повітрю", - розповідає фермер, який встиг почути шум і прибігти, але занадто пізно.

Мартінес стверджує, що встиг помітити в темряві силует загадкового хижака і після цього зрозумів, що з ним буде непросто впоратися навіть за допомогою мачете. Це істота чорна, нагадує гієну і величезних габаритів.

За описами очевидців чупакабра найчастіше виглядає саме так

За словами Мартінеса, у нього в господарстві живуть три злісних пса, але всі вони виявилися сильно налякані нічним хижаком.

Мартінес люто заперечує, що це могли бути бродячі собаки. Він каже, що собаки хапають жертву за ноги, а потім кусають за різні місця на тілі. А цей хижак цілеспрямовано кусає в яремну вену і потім висмоктує кров. І він надзвичайно акуратний.

"А у овець на місці яремної вени були рани у формі трикутників, що зовсім не схоже на укус іклами. Це не нормальна тварина і при цьому величезна тварина, раз може висмоктати кров з 20 овець!".

Нагадаємо, фермери знайшли в полі моторошну істоту, яка стане вашим нічним жахом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці перетворили людей на тварин.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.