В Санкт-Петербурзі, 3 квітня, медики дістали палицю ковбаси з анального отвору школярки.

Наголошується, що дівчинці всього 14 років.

Незвичайний інцидент стався 29 березня. 14-річна школярка, будучи однією в будинку, вирішила внести різноманітність у сексуальне життя. Озброївшись змазкою і ковбасою, вона пішла у ванну і там ввела собі в анальний отвір даний продукт. Однак, ковбаса викликала у дівчинки біль, застрягши всередині. Школярка викликала маму для допомоги.

Разом вони намагалися дістати продукт з тіла, але нічого не вийшло. Вони звернулися за допомогою до медиків в лікарні

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Проктологи змогли позбавити школярку від страждань, витягнувши ковбасу з анального отвору.

Варто нагадати, що У Львівській області чоловік спробував покінчити з собою прямо в храмі, пише видання Politeka. Зараз правоохоронці намагаються з'ясувати всі обставини інциденту.

У прес-службі ГУ Нацполиції у Львівській області розповіли, що нещастя сталося в неділю, 21 квітня близько 11:00.

В місті Новий Розділ Миколаївського району молодий чоловік намагався нанести собі тілесні ушкодження, які могли призвести до трагічних наслідків, розповіли копи.
Молодій людині було 23 роки. Попередньо, причиною таку вчинку стала сварка з коханою дівчиною.
Ще ми писали, що У понеділок, 8 квітня у Бершаді від травмыобычными гойдалками на ігровому майданчику померла 9-річна дівчинка. Лікарі робили все можливе, але не змогли її врятувати.

В реанімаційне відділення бершадської лікарні доставили 9-річну дівчинку без свідомості. У неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму голови.

Лікарі відзначають, що постраждала перебувала у важкому стані. Вона отримала травми, несумісні з життям на дитячому майданчику.

Нагадаємо, в Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ображений клієнт із зброєю напав на "Нову пошту

Також "Знай.ua" писав про те, що Десятки людей разбились в жахливій ДТП