Вашингтонський суд зачитав вердикт росіянці Марії Бутиной.

Її засудили до 18 місяців в'язниці, передають російські ЗМІ.

Марія Бутини

Бутіна проведе за ґратами 9 місяців.

Її звинувачують в змові з метою незаконної роботи на російський уряд.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після того, як вирок набере чинності, вона буде депортована в Росію.

Варто нагадати, що Російський суд засудив українця до 6 років тюрми за листування в чаті "ВКонтакте"

Він звинувачується в публічних закликах до тероризму, каже журналіст Антон Наумлюк.

"Північно-Кавказький окружний військовий суд засудив анархо-активіста з Євпаторії Євгена Каракашева до шести років позбавлення волі загального режиму за звинуваченням в публічних закликах до терористичної діяльності за листування в чаті "ВКонтакте", – пише журналіст.

Ще ми писали, що В Окружний адміністративний суд Києва надійшов позов з вимогою заборонити виїзд чинному президенту України Петру Порошенку за кордон протягом року після виборів президента і парламентської гонки.

Так у позові фігурують такі прізвища, як глава адміністрації Ігор Райнін і перший заступник голови парламентської фракції БПП Ігор Кононенко. Про це повідомили в прес-службі суду, пише видання "Акценти".

Позивачем виступає телеведучий і блогер Олександр Дубинський. Відповідачами виступають Національна поліція, СБУ та Держприкордонслужба. Ведучий зажадав суд визнати неправомірними дії, а точніше бездіяльність в сфері захисту національної безпеки України.

Крім усього іншого, в позові Дубинський вимагав визнати протиправною діяльність і бездіяльність Національної поліції та СБУ у сфері профілактики корупції в країні, якої, на думку Дубинського, сприяли перші особи держави.

Нагадаємо, Екс-голова НБУ Гонтарєва учула вирок суду

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Суд поверне Януковичу всі його гроші

Також "Знай.ua" писав про те, що Колишнього воїна АТО засудили до довічного ув'язнення