На місці будинку, що вибухнув на сході Шрі-Ланки знайшли трупи 15 осіб, серед яких шестеро дітей.

Передає Ada Derana

"Всього 15 тіл, включаючи шість чоловічих і три жіночих і шість дитячих, знайдені в котрий вибухнув будинку в Сейнтамаруту", − стверджує видання.

За добу на острові були затримані 20 осіб, яких підозрюють у терактах.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Телеканал News First опублікував кадри, на яких відображені обшуки в будинку у передбачуваних терористів.

В холі спецоперації в окрузі Ампара поліція знайшла каністри з бензином і прапор, на якому була символіка "Ісламської держави".

Варто нагадати, що Ще один вибух прогримів на Шрі-Ланці. Бомба вибухнула поряд з католицькою церквою

Місцеві ЗМІ пишуть, що вибухівка була закладена в автомобілі і розірвалася, коли силовики намагалися її знешкодити. Момент потрапив на відео.

Число загиблих в результаті терактів на Шрі-Ланці досягло як мінімум 207 чоловік, 32 з яких - іноземці. У поліції заявили про перших затриманих за підозрою в причетності до нападів.

Міністр державної безпеки Шрі-Ланки Руван Вієвардене розповів про затримання восьми осіб, яких підозрюють у причетності до серії вибухів в церквах і готелях країни, що відбулися в неділю, 21 квітня. Вієвардене назвав вибухи "терористичними атаками", а що стосується затриманих, то вони - місцеві жителі, але не виключається і їх зв'язок із закордоном.

У поліції також зазначили, що як мінімум один з вибухів у церкві став результатом атаки смертника. Представник поліції Руван Гунаскера заявив: "Ми продовжуємо розслідування і не можемо поки назвати групи або окремих осіб, відповідальних за атаки".

Нагадаємо, Нові вибухи накрили Шрі-Ланку

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На улюбленому курорті українців ввели надзвичайний стан

Також Знай.ua" писав про те, що Ейфелева вежа занурилася в пітьму