Відома українська журналістка Яніна Соколова порадила всім росіянам відсвяткувати демократичні вибори в Україні шампанським, пишуть "Акценти".

Соколова сказала в ефірі авторської програми "Вечір з Яніною Соколовою", що вибори в Україні не виправдали надій Кремля. Виною всьому видно нереалістичні страшилки про вибори президента, які проходили в нашій країні, придумані росіянами.

Діючий президент не зірвав вибори, не підірвав стадіон і наступ не почав, голосування не сфальсифікував, як сподівалася Росія. А цивілізовано передав владу опоненту.

"Загалом, відкриваємо шампанське оком, панове. Чи за старою НКВДшною традицією - в себе. Тільки не пораньте попку мюзле. Мюзле - дріт, що утримує кришку шампанського. У кращих будинках Луб'янки естети використовують колючий мюзле під напругою", - з сарказмом зазначила вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Примітно, що раніше українці висміяли улюблену пропагандистку Путіна за вульгарну витівку. Так пропагандистка президента РФ Володимира Путіна Ольгу Скабееву, висміяли в мережі фото з "качиними" губками.

Фотографію підписали: "Фото дня: Зюзя випив із бочки". У дописі помітили, що пропагандистку цілує головний російський "комуніст" Геннадій Зюганов. Це відразу викликало саркастичний відгук з боку користувачів.

"Обвішалась ненависним американським iPhone! А, як же скріпи?", "Зафаршмачився дід", "Зю як нап'ється все до поштовху лізе обніматися", "Так вираз "у зю зю" це про нього!", "Каченя пройшовся по ободу зливного бачка", "найцікавіше, що цей мовець унітаз обвішаний останніми пиндосскими гаджетами", "Зюганову потрібно взяти секс-тренінг у Жирика", "А як же моральний кодекс будівника комунізму", "Фу яка гидота", - коментують користувачі в мережі.

Нагадаємо, "він просто не може цього допустити": Соколова пояснила, чому Путін вчепився в Крим.

Також "Знай.uа" писав, що відома українська журналістка Яніна Соколова затролила скандальну російську пропагандистку Ольгу Скабеєву.