У суботу, 27 квітня, стало відомо про смерть колишнього президента Ефіопії Негассо Гідада, який був кумиром для мільйонів чоловік.

У ЗМІ повідомляється: «Колишній президент Ефіопії Негассо Гідада, який керував країною з 1995 по 2001 роки, помер в суботу на 76-му році життя. Як зазначається, політик помер у Німеччині, де проходив лікування. Діагноз лікарі не повідомляють».

Негассо Гідада

Також журналісти уточнили, що Гідада був першим президентом Ефіопії з моменту встановлення парламентської республіки в серпні 1995 року, після чого у 2001 році його змінив Гірме Вольде-Гіоргіс.

Раніше ми писали про те, що у місті Клінтон помер американський актор Кен Керчевал. Йому було 83 роки. Причина смерті не уточнюється, проте наголошується, що артист був завзятим курцем і страждав від онкологічного захворювання.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Керчевал народився 15 липня 1935 року в Уолкоттвіллі, штат Індіана. Найбільшу популярність йому принесла роль Кліффа Барнса в телесеріалі «Даллас». Він також з'являвся в шоу «Крутий Уокер», «Розслідування Джордан», «Швидка допомога», «Вона написала вбивство», «Коджак», «Готель», «Човен кохання» і «Закон Лос-Анджелеса». Серед найбільш відомих фільмів з його участю — «Кулак», «Телемережа», «Солодка отрута», «Від семи років і вище» і «Острів Беретті».

Кен Керчевал

Після того як у актора діагностували рак в 1993 році і видалили частину легені, він рідко з'являвся на екранах і зосередився на роботі в театрі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на шахті Східкарбон відбувся вибух, в результаті якого в пастці опинилися гірники. Рятувальники продовжують пошуки гірників, які могли вижити. Шахта знаходиться на території, яка підконтрольна путінським окупантам.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у віці 80 років помер народний художник Росії, лауреат Державної премії СРСР, член Гільдії художників кіно і телебачення Спілки кінематографістів Валерій Філіппов.

Також "Знай.uа" писав, що на 88 році життя загинув легендарний французький актор Жан-П'єр Марьєль, який за свою довгу кар'єру встиг знятися в більш, ніж ста фільмах.