У США раптово помер телеведучий американського підрозділу пропагандистського ресурсу Russia Today Барт Чілтон.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що він помер у віці 58 років через раптову хворобу. Відомо, що він він популярну фінансово-аналітичну передачу Boom Bust.

Відзначається, що до кар'єри на телебаченні чоловік працював у Комісії з торгівлі товарними ф'ючерсами США, а також в декількох передвиборних штабах місцевого і федерального рівнів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

При цьому під час президентської кампанії був одним із членів перехідної команди колишнього глави держави Барака Обами.

У 1995-2001 роках за призначенням колишнього американського лідера Білла Клінтона займав пост заступника керівника апарату міністра сільського господарства США.

"З першого дня роботи на каналі, ледь увійшовши до редакції, Барт - високий, з білосніжною шевелюрою, незмінно в ковбойських чоботях і з чарівною посмішкою - негайно почав заводити друзів. Незабаром він влився в нашу команду і став частиною кожного з нас" , - заявили пропагандисти в RT.

Нагадаємо, президент країни-агресора Володимир Путін часто стає об'єктом насмішок з боку користувачів мережі, через свої заяви, вчинки, а також цікаві деталі в зовнішності і поведінці. У мережі продовжують висміювати його зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином, при цьому на цей раз користувачі мережі обговорюють спільне фото двох лідерів, на якому Путін в досить дивній позі.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська журналістка Яніна Соколова порадила всім росіянам відсвяткувати демократичні вибори в Україні шампанським. Соколова сказала,, що вибори в Україні не виправдали надій Кремля. Виною всьому видно нереалістичні страшилки про вибори президента, які проходили в нашій країні, придумані росіянами.

Також "Знай.ua" писав, що скандальний російський політик Володимир Жириновський опублікував відео, від якого мурашки біжать шкірою. Цього разу він похвалився роликом, на якому розрізає торт у вигляді карти України на дрібні частини.

За мовний закон голосували депутати, яким довіряє 4% населення - Пальчевський