Главу КНДР Кім Чен Ина нарекли самим стильним сучасним диктатором на цілий світ. Експерти в галузі моди проаналізували його стиль і відзначили, що він складається з традицій його попередників і сучасних тенденцій. Проте є й оригінальні вкраплення, які використовувалися ним вперше.

Аналіз образів Кім Чен Ина провели в одному з російських видань. Його назвали "зухвалим бандитом" з голеними скронями спочатку його кар'єри на посаді глави держави і консерватором в нинішній час.

Зачіска у північнокорейського лідера досить зухвала: зачесане назад волосся і поголені скроні. Окуляри, як деталь в образі з'явилася у нього в 2016 році. Почав Ин з класичного варіанту з повною чорною оправою, але регулярно експериментував.

Костюми - на відміну від батька та діда, Кім Чен Ин старанно уникає військової форми. У 2017 році молодший Кім вийшов у світ в чорному однобортному піджаку європейського типу. Образ доповнювала чорна краватка. У 2018 році Кім Чен Ин не відступав від моди, поставши в сірому костюмі в смужку, який доповнив сірою краваткою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Безсумнівно, родзинки образу Ина – це надширокі штани-зут і капелюх (класичний хомбург, німецька мисливська). Загалом, стиль Кім Чен Ина - це північнокорейська варіація на тему костюма модника кінця 1930-х років.

Нагадаємо, президент країни-агресора Володимир Путін часто стає об'єктом насмішок з боку користувачів мережі, через свої заяви, вчинки, а також цікаві деталі в зовнішності і поведінці. У мережі продовжують висміювати його зустріч з лідером КНДР Кім Чен Ином, при цьому на цей раз користувачі мережі обговорюють спільне фото двох лідерів, на якому Путін в досить дивній позі.

А карикатурист Андрій Петренко показав нову роботу, присвячену зустрічі глав Росії та Північної Кореї. На малюнку Петренко Володимир Путін і Кім Чен Ин тримають у руках келихи у вигляді атомних бомб. На думку автора, це символізує агресивну політику Росії та Північної Кореї.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська журналістка Яніна Соколова порадила всім росіянам відсвяткувати демократичні вибори в Україні шампанським.

Також "Знай.ua" писав, що скандальний путінський пропагандист раптово помер.