У Челябінській області Росії раптово спалахнула церква, коли всередині були діти на екскурсії. Шестеро дітей постраждали внаслідок інциденту, який стався в церкві селища Межовий.

Про це пишуть місцеві ЗМІ, повідомляє Politeka.

"Група дітей перебувала на екскурсії і піднялася на дзвіницю, коли на нижньому рівні почалося загоряння. Тому дітям довелося спускатися через задимлені приміщення. На щастя, обійшлося без опіків, всі діти знаходяться у лікарні зі скаргами на задишку, кашель", – повідомили в місцевому МОЗ РФ.

пожежа
пожежа

Відомо, що на даний момент двоє дітей знаходяться в реанімації. Однак зазначається, що вони перебувають у свідомості та самостійно дихають.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо також, що церква істотно постраждала через пожежу. Зокрема обвуглилися стіни та ікони, вони покрилися сильною кіптявою. Повідомляється, що попередня причина пожежі – замикання електропроводки.

Раніше повідомлялося, що в Києві чоловік підпалив двері квартири своєї колишньої дружини, коли в будинку перебувала вона, її мати і десятирічний син. Зараз вже відомо, що підпал стався в будинку по вулиці Сержа Лифаря, частина підпаленого приміщення, двері сусідньої квартири і коридор вигоріли до тла.

Нагадаємо, що вже кілька днів поспіль на колишньому військовому полігоні у Черкасах рослинність гине в полум'ї пекла. Так, на вулицях Дахновської та Одеської горять гілки і суха трава біля залізничних шляхів, вогонь здіймається досить високо.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", відомий путінський пропагандист Ігор Коротченко, який себе називає військовим експертом, в ефірі "розважального" ток-шоу "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" розповів, що пожежа, яка сталася в Соборі Паризької Богоматері — це натяк на європейське майбутнє і провісник світової війни.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що пожежу в Нотр-Дам-де-Парі можна було передбачити: відомий астропсихолог попередила про нові катастрофи.